Noul Tamron SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD G2 a fost lansat

Postat de: F64 F64

Tamron anunță astăzi lansarea unui nou obiectiv ultra-wide cu zoom, SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD G2 pentru DSLR-uri.

Recunoscut pentru obiectivele de înaltă calitate, Tamron duce tradiția performanței optice mai departe cu noul obiectiv, prin încorporarea unui element XGM (eXpanded Glass Molded Aspherical), cât și elemente multiple de dispersie scăzută.

Distorsiunile și aberațiile cromatice foarte comune în rândul obiectivelor wide au fost de asemenea reduse cu mult. În plus, Tamron 15-30mm SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD G2 dispune și de un strat AX (eXpand anti reflexie) nou, pentru a reduce flare-ul și reflexiile.

Performanța optică a obiectivului ultra-rapid și ultra-wide, Tamron SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD G2, este una deosebită, iar Dual MPU (unitatea de micro procesare) permite o viteză și precizie mai mare a autofocusului și stabilizare de imagine. Acest obiectiv reprezintă o nouă generație al cărei scop este acela de a revitaliza experienșa fotografică. Odată cu lansarea acestui model, Tamron numără acum 3 obiective cu viteză excelentă, diafragmă de f/2.8 și compensații ale vibrației, ce fac parte din G2 (generația 2). Celelalte două obiective sunt: Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 și Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC.

Calitate, viteză și unghi ultra-wide

Tamron 15-30mm oferă o rezoluție incredibilă pe toată plaja focală, datorită elementului XGM (eXpanded Glass Molded Aspherical) și ale celorlalte elemente de dispersie scăzută, plus cele menite să corecteze aberațiile cromatice și distorsiunile. Tamron a reușit să obțină aceeași calitate a rezoluției precum a unui obiectiv fix.

Noul strat AX

Stratul AX (Anti-reflection eXpand) este ideal în special pentru obiectivele wide care tind să lase lumină deranjantă înăuntru prin margini, deoarece controlează aceste raze de lumină care afectează calitatea imaginii. Este un strat revoluționar concepot special de Tamron, folosind o tehnologie dedicată. Stratul AX păstrează reflexiile din margini la același nivel cu cele de pe centru, prevenind astfel nu doar deformarea cât și problemele care apar din cauza suprafeței convexe produse convențional cu curburi mari pentru care uniformizarea a fost mereu dificilă. Mai mult de atât, Tamron 15-30mm dispune de stratul eBand (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) construit prin nanotehnologie și stratul BBAR (Broad- Band Anti-Reflection). Având 3 straturi protectoare contra reflexiilor și flare-ului, poți fi sigur că imaginea va fi excepțională, clară și plină de detalii pe toată plaja focală.