Noua cameră Panasonic Lumix LX100 II – perfectă pentru fotografia de stradă

Postat de: F64 F64

Noua cameră Panasonic Lumix LX100 II – companionul perfect pentru fotografii de stradă

  • Senzor mare multi-aspect de 17 megapixeli în format 4:3, cu sensibilitate ridicată,
  • Obiectiv Leica DC Vario-Summilux cu apertură rapidă f/1.7 pentru bokeh superb,
  • Un nou ecran tactil pentru mai multă flexibilitate și creativitate.

Panasonic are plăcerea să anunțe introducerea pe piață a noii camere Lumix LX100 II. Aflată deja la cea de-a șaptea generație, renumita serie LX este companionul ideal pentru fotografii de stradă. Mică și ușoară, camera este dotată în continuare cu multe specificații tehnice high-end.

Împreună cu un nou senzor Four Thirds multi-aspect de 17 megapixeli, LX100 II include un obiectiv luminos Leica DC VARIO-SUMMILUX f/1.7 – f/2.8, oferind o distanță focală de 24-75 mm (echivalent 35mm) pentru o mare flexibilitate.

Funcția LVF (Vizor Live View) se combină cu noul ecran tactil de 3,0-inch pentru a-ți oferi posibilitatea de a compune imaginile în orice mod dorești.

Alte funcții includ 4K Video și 4K Photo, introducerea unor noi stiluri de fotografii monocrome, conectivitate Bluetooth și Wi-Fi, plus încărcare USB pentru încărcare rapidă pentru atunci când vă aflați în călătorie.

Principalele caracteristici ale modelului Lumix LX100 II

Senzor MOS Micro Four Thirds mare, cu sensibilitate ridicată și procesare Venus Engine. Lumix LX100 II integrează un senzor de 21,77 megapixeli în total, având efectiv 17,0 megapixeli în mod 4:3. Cu o creștere a rezoluției comparativă cu camera LX100 originală, pixelii suplimentari asigură o rezoluție înaltă indiferent de formatul în care dorești să fotografiezi – poți alege între 4:3, 3:2, 1:1 și 16:9.

De aproximativ 1,6 ori mai mare decât un senzor de 1 inch, noul senzor are un excelent raport semnal-zgomot, rezultând o reducere radicală a zgomotului atunci când fotografiezi la setarea ISO maximă de 25.600.

În același timp, ultimul procesor Venus Engine oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra imagini de înaltă calitate, realiste, vibrante, cu o rezoluţie excelentă, contrast ridicat și o reproducere impresionantă a culorilor.

Obiectivul de 24-75mm f/1.7-2.8, LEICA DC VARIO-SUMMILUX  permite fotografierea macro de la 3 cm (wide) și 30 cm (tele), cu un zoom optic 3.1x. Obiectivul echivalent 24-75 mm se apropie de lungimea focală clasică de 24-70 mm, oferindu-ți flexibilitatea de a fotografia o gamă diversă de subiecte, de la peisaje la portrete. În plus, datorită diafragmei luminoase vei obține un bokeh superb și îți va fi ușor să captezi cadre inedite în lumină slabă.

Prevăzut cu Power O.I.S. (stabilizator optic de imagine) și cuprinzând 11 elemente în 8 grupuri, incluzând 2 lentile ED și 5 lentile asferice cu 8 suprafețe asferice, poți fi sigur că fotografiile tale vor fi clare și superb definite.