Canon face echipă cu Elko România

Postat de: F64 F64

Canon face echipă cu Elko România

Canon

Canon CEE GMBH anunță încheierea unui parteneriat cu ELKO România, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, în vederea distribuției pe piață a echipamentelor și software-ului dedicate imprimării și scanării documentelor, a proiectoarelor și altor accesorii dedicate.

Prin intermediul acestei colaborări, ELKO România va distribui prin rețeaua sa de parteneri echipamente și soluții Canon destinate segmentelor Consumer și Business. Din categoria Consumer, oferta va include imprimante cu jet de cerneală și laser, scanere, calculatoare, proiectoare și consumabile. Pentru segmentul Business, ELKO adaugă în portofoliu echipamente multifuncționale, consumabile, scanere pentru arhivare, soluții imprimare format mare, echipamente și software pentru birouri.

Canon

Parteneriatul Canon cu ELKO România va contribui la acoperirea nevoilor de echipamente și servicii de scanare, imprimare și gestiune a documentelor, atât pentru utilizatorii individuali, pentru birouri mici și mijlocii, cât și pentru organizații mari, pentru o largă varietate de aplicații de uz personal sau de birou, oferind acces la tehnologia Canon de ultimă generație, recunoscută pentru fiabilitatea și soluțiile inovatoare înglobate în produsele sale, în decursul celor peste 80 de ani de existentă a companiei.

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top