Povestea lui Vlad Eftenie – Prima oară în locomotiva unui tren, cu Canon 200D

Postat de: Vlad Eftenie Vlad Eftenie

Am primit recent câteva gânduri și fotografii de la Vlad Eftenie, despre experiența sa cu Canon 200D și cum a fost alături de aceasta în locomotiva unui tren. Despre copilărie, vise, amintiri, emoție și imagine, vom afla chiar mai jos, printr-o călătorie vizuală și cu fraze ce sigur te vor inspira, ca om și ca fotograf, mai departe. 

Canon 200d

“A venit vacanța cu trenul de Franța!”. Mai țineți minte refrenul copilăriei noastre? Pentru Vlad Eftenie refrenul s-a transformat într-un vis pe care-l avea de când era mic. Să meargă în locomotiva unui tren. N-a fost cel de Franța, ci de București – Brașov.

Cu siguranță există o zână bună care te ascultă atunci când îți propui sincer să faci ceva bun cu tine.. Atunci când îți dorești să faci ceva din inimă, pentru prima dată. Numai ce vorbeam recent despre pasiunea mea cea mai veche, trenurile, când zâna Canon s-a pogorât într-un mail în care mă anunța că am ocazia să îmi îndeplinesc visul de a merge cu locomotiva. Nu de alta, dar visez asta dintotdeauna :)”, își amintește Vlad cum a început povestea.

Zis și făcut, am început să ne organizăm, unde mergem, cu cine mergem? Vlad a lansat un concurs pe pagina lui de Facebook, unde și-a invitat fanii să spună de ce și-ar dori ei să fie “copilot” în locomotive, pentru o zi.