Cu ce și cum fotografiezi la un miting aviatic? (sfaturi și echipament)

Postat de: F64 F64

Odată cu vara se deschide și sezonul mitingurilor aviatice și, bineînțeles, al celor împătimiți după acest gen de fotografie.

Zarvă multă, zâmbete, soare din plin, standuri cu machete, fotografii, tricouri și alte accesorii cu avioane (bineînțeles), spotterii la datorie, și aparate foto oriunde arunci privirea.
Demonstrațiile aviatice au o atmosferă aparte și odată ce prinzi gustul unui astfel de eveniment, îți dorești să revii.

Cum fotografiezi la un miting aviatic? – sfaturi utile

Ți-am pregătit pe canalul nostru de YouTube câteva sfaturi speciale și, aici pe blog, recomandări de echipamente foto potrivite pentru acest tip de imagini.

Descoperă în clipul de mai jos sfaturi generale și recomandări de setări pentru imagini reușite la orice miting aviatic iar în continuare, povestim despre echipamentul pe care l-ai putea folosi, în funcție de tipul de fotografii pe care le vrei și alte preferințe.

Poate în primă fază ai crede că fotografierea avioanelor se poate face doar utilizând un DSLR. Ei bine, află că nici un body de mirrorless nu strică sau chiar o cameră foto compactă.

Cu toate acestea, noi recomandăm un aparat ce poate face echipă cu un tele cu zoom, atât în general, dar în special pentru formații de avioane, lucru care pune camerele compacte puțin în dezavantaj.