Panasonic Lumix FT7, o nouă cameră ultrarezistentă

Postat de: F64 F64

Surprinde cele mai spectaculoase momente ale aventurilor tale, chiar și în cele mai dificile condiții de mediu!

Panasonic prezintă o nouă cameră din seria modelelor rezistente la condițiile dificile de mediu, destinată utilizatorilor dornici de aventură. Lumix FT7 este subacvatică (permite scufundări de până la 31 m) și rezistentă la șocuri (cădere de la 2m). Noul model dispune de un vizor electronic, senzor de 20,4 MPx și de un obiectiv cu zoom 4,6x (distanța focală minimă echivalent 135: 28mm). Modelul FT7 este companionul ideal în experiențele extreme pe uscat și în apă.

Corpul camerei, rezistent la frig (-10C) și la greutate (100kg), încorporează, într-un volum compact, tehnologii de înaltă performanță, astfel încât utilizatorul poate realiza cu succes fotografii în timpul scufundărilor, al salturilor cu schiurile sau la surfing în Hawai. De pe vârful munților, în junglă sau când se plonjează în apă, totul este posibil chiar și pentru fotografiere 4K sau când se filmează Full HD.

Vizorul electronic, cu un ecran cu diagonală de 0,2 inch și 1.170.000 puncte, permite o vizare precisă a subiectului chiar și în contra-lumină și când se fotografiază în exterior, în soare puternic. Ecranul LCD are o diagonală de 3 inch și 1.040.000 puncte.

Capturează fiecare moment din aventurile tale prin fotografierea în rafală de mare viteză, la 10 cadre/sec (până la 11 cadre) și cu o autofocalizare foarte rapidă, pentru a putea înregistra săritura cu bungee sau când peștele mușcă momeala din cârlig. Momente incredibile pot fi surprinse în modurile video 4K sau 4K PHOTO.

Pentru cei doritori de aventuri nocturne sau pentru explorări speologice, camera poate fi folosită ca o lanternă, fără ca funcția de cameră foto să fie activată.