Camerele foto Panasonic Lumix premiate la TIPA Awards 2018

Camerele foto Panasonic Lumix DC-G9 și Lumix DC-GH5S au fost premiate la TIPA Awards 2018

Panasonic anunță câștigarea a trei din premiile decernate de Technical Image Press Association (TIPA) în 2018. Premiile acordate de această instituție sunt considerate printre cele mai râvnite și prestigioase distincții din lumea fotografiei. Camerei foto Panasonic Lumix DC-G9 i-a fost acordat premiul „Best Mirrorless CSC Expert”, Panasonic Lumix DC- GH5S a câștigat premiul „Best Proffesional Photo/Video Camera” în timp ce aparatele foto Panasonic Lumic DCM-ZS200/TZ200 au fost onorate cu distincția „Best Expert Compact Camera”.

Panasonic

„Cel mai bun mirrorless” – Panasonic LUMIX DC-G9

Cel mai nou aparat Panasonic din seria Lumix, DC-G9, este unul cu particularități cuprinzătoare ce au fost recunoscute prin premiul „Best Mirrorless CSC Expert”.

Un purtător de cuvânt al juriului TIPA a precizat: „Calitatea imaginilor redate este de ultimă generație, camera dispune de o frecvență a cadrelor uluitoare, este o adevărată reflexie a designului de înaltă calitate, conceput special pentru a ne asigura că fiecare imagine capturată pare că prinde viață”.

Alte caracteristici excepționale ale camerei care au fost recunoscute de juriu în mod special sunt capacitatea acesteia de a captura fotografii la 60 de fps în formate JPEG și RAW, încorporarea DFD-AF, sistemul de stabilizare integrat în senzor. Toate acestea asigură compensarea de până la 6.5 stopuri, iar modul de rezoluție înaltă permite obținerea imaginilor de 80 de megapixeli – perfect pentru a imortaliza acele cadre unice, care apar doar o dată în viață.

Panasonic

„Camera este favorita fotografilor de natură, datorită abilității sale de a surprinde cele mai profunde detalii în imagini bogate, vizualizate pe un ecran de 3 inchi, care dispune de tehnologia OLED, asigurând astfel realizarea de fotografii uluitoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al juriului TIPA.

„Cea mai bună cameră video/foto profesională” – Panasonic LUMIX DC-GH5S

O favorită a fotografilor profesioniști, Lumix DC-GH5S este o cameră foarte performantă, creată pentru a realiza cu succes atât fotografii, cât și clipuri video – deși balanța este înclinată clar în favoarea filmărilor. Dispunând de o înaltă sensibilitate, utilă în mod special în spații slab iluminate, aceasta este una dintre caracteristicile care permite captarea de imagini așa cum sunt ele văzute de ochiul uman, indiferent de lumina din jur.

Un purtător de cuvânt al juriului TIPA a precizat: „Senzorul MOS de 10,2 megapixeli, de înaltă sensibilitate, utilizează tehnologia Dual ISO pentru a capta detalii chiar și din zonele cele mai întunecate, fără a mai fi nevoie de iluminare suplimentară. Tehnologia Lumix a companiei Panasonic asigură o multitudine de opțiuni video, inclusiv modul cinema 4K/60fps și modul Full HD/200Mbps – ceea ce transformă camera în favorita cineaștilor și videografilor care doresc să realizeze cele mai bune filmări ale lor”.

Panasonic

În ceea ce privește capacitatea de fotografiere, GH5S a fost creat pentru imagini în format RAW la 11 fps. Viteza de fotografie în rafală crește până la 12 fps, asigurând că fotografiile realizate captează cele mai rapide mișcări. Pentru editare, camera dispune de suficiente conexiuni, inclusiv HDMI și USB-C, asigurând un transfer de date în condiții perfecte.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.