Canon lansează CN-E20mm T1.5 L F, un obiectiv cinema fix ultrarapid

Canon lansează CN-E20mm T1.5 L F, un obiectiv cinema fix ultrarapid cu montură EF pentru filmări 4K remarcabile

Canon CN-E20mm T1.5 L F

Canon Europe anunţă astăzi lansarea obiectivului CN-E20mm T1.5 L F, un obiectiv grandangular, perfect pentru producţiile cinematografice de înaltă calitate. Cu o capacitate optică extraordinară şi o structură de lentile superioare, CN-E20mm T1.5 L F permite captarea directă de imagini 4K superbe şi se alătură gamei actuale de obiective cinema fixe.

Performanţă optică excelentă

Obiectivul CN-E20mm T1.5 L F este dotat cu o lentilă asferică de diametru mare şi beneficiază de sticlă cu dispersie redusă, eliminând astfel aberaţiile sferice şi alte fenomene optice. În plus, oferă o imagine extrem de clară. Fiind foarte luminos, Nr. T 1,5, CN-E20mm T1.5 L F poate realiza filmări incredibile în condiţii de iluminare redusă şi este perfect pentru documentarele filmate în natură. Pentru a îmbunătăţi filmarea creativă, Nr. T 1,5 şi diafragma cu 11 lamele ale obiectivului CN-E20mm T1.5 L F crează efecte naturale de estompare, facilitând formarea unui efect bokeh tridimensional cu o profunzime a câmpului mai mare. Deoarece fenomenul de „focus breathing” este redus, CN-E20mm T1.5 L F asigură o focalizare extrem de clară, ideală pentru o filmare stabilă.

Canon

Compatibilitate, durabilitate şi eficienţă

Compatibil cu modelul recent lansat, EOS C700 FF, precum şi cu modelul EOS-1D C şi cu alte aparate full frame, obiectivul CN-E20mm T1.5 L F permite utilizatorilor să realizeze filmări la calitate premium. CN-E20mm T1.5 L F dispune de un cerc de imagine care acoperă 35 mm full frame şi creşte astfel oportunităţile de filmare. Inelul de cauciuc inclus, poziţionat pe conectorul de montură, garantează o structură ce face față umezelii şi care este suficient de rezistentă pentru utilizare în orice producţie care presupune condiţii de filmare dificile.

Obiectivul CN-E20mm T1.5 L F are aceeaşi structură ca restul obiectivelor din gama Canon EF Cinema, astfel încât utilizatorii Canon vor fi deja familiarizaţi cu poziţionarea echipamentului, cu diametrul frontal, cu distanţa totală şi cu unghiul de rotire. Noile indicatoare cilindrice frontale fosforescente conferă o vizibilitate mai mare în condiţii de luminozitate scăzută, în timp ce inelul de focalizare afişează numere atât în partea stângă, cât şi în partea dreaptă a obiectivului, pentru a permite operatorului să verifice indicatorul de distanţă din ambele părţi. Opunând gradul de rezistenţă potrivit la focalizare, CN-E20mm T1.5 L F are un unghi de rotire profesional de 300°. Armonizând expunerea şi nivelul de alb al luminii naturale. CN-E20mm T1.5 L F asigură o filmare de calitate pentru fiecare cadru. Informaţiile obiectivului afişate în vizor permit utilizatorilor să corecteze precis filmarea, optimizând procesele de editare şi post-producţie.

Caracteristici principale ale obiectivului Canon CN-E20mm T1.5 LF

  • Obiectiv cinema fix ultrarapid 4K de 20mm,
  • Lungime de 118,4 mm şi greutate de doar 1,2 kg,
  • Luminozitate maximă de T1.5,
  • Calitate excelentă a imaginii,
  • Structură optomecanică superbă şi durabilitate.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.