Noile aplicații Canon – încearcă-le și tu!

Canon a lansat mai multe aplicații în ultima perioadă, toate pentru ca tu să poți trimite, accesa, păstra și printa fotografiile realizate cât mai ușor. Astăzi vom vorbi despre două dintre aceste servicii și anume Photo Companion și Irista. În acest articol ți le vom prezenta pe scurt, încurajându-te măcar să le încerci dacă ești fan al brandului, pentru că sigur îți vor fi de folos.

Photo Companion

Aplicația aceasta este menită să te ghideze în călătoria ta fotografică. Vine cu provocări și inspirație personalizate special pentru modelul tău de aparat foto. Vei găsi o varietate de exerciții și sfaturi de unde poți alege, în funcție de abilitățile și interesele tale. Photo Companion te va ajuta să realizezi fotografii de care să fii mândru.

Ocupând un spațiu de stocare mic, toate materialele educaționale, inclusiv video îți vor fi mereu la îndemână. Le poți accesa în călătorii, din mers, în timp ce aștepți ca metroul să ajungă în stația la care vrei să cobori, cât stai la coadă, etc.

Practic este ca și cum ai avea alături de tine un asistent care îți provoacă creativitatea și vine cu idei noi. Ai ocazia inclusiv să înveți de la profesioniști, să-ți selectezi sursele de inspirație, în așa fel încât să îți extinzi cunoștințele într-o arie strict selectată de tine.

Aplicația oferă instrucțiuni, explicații și tips & tricks personalizate până și pentru cele mai noi modele de aparate foto Canon. Așa că, în cazul în care tocmai ce ți-ai achiziționat camera și pur și simplu nu știi de unde să începi, un prim pas ar fi să-ți descarci aplicația și să vezi despre ce este vorba.

Compatibilitatea aplicaţiei Photo Companion

Această aplicaţie dispune în acest moment de conţinut personalizat pentru următoarele aparate foto:

De asemenea, aplicația este disponibilă în mai multe limbi, precum: arabă, cehă, daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, maghiară, italiană, norvegiană, poloneză, portugheză, rusă, slovacă, spaniolă, suedeză şi turcă.

Irista

Irista este ca un fel de Google Drive al fotografiilor realizate cu aparatele foto Canon. Poți gestiona, partaja și imprima colecția de fotografii și clipuri video într-un spațiu generos de stocare în cloud, fără a avea calitatea imaginilor și clipurilor de suferit. Materialele nu vor fi compresate, calitatea rămânând cea direct din cameră.

Poți folosi oriunde aplicația și, drept urmare, fie că vei fi în vârf de munte sau pe stradă într-un oraș aglomerat, orice fotografiezi poate fi transferat instant către Irista.

Acum vei avea întreaga ta muncă foto-video într-un singur loc, mai ales având în vedere că aceasta suportă și formatul RAW al camerei foto, conținutul putând fi transferat și de pe hard disk-uri, telefoane sau desktop, având totodată posibilitatea să accesezi conținutul uploadat de pe desktop, laptop, telefon sau tabletă.

Ai posibilitatea de a crea albume tematice, cum ar fi cele de sărbători, concerte, vacanțe și multe altele. Mereu spui că o să îi arăți prietenei tale fotografiile de nuntă și niciodată nu apuci? Ei bine, acum îți vor fi mereu la îndemână!

Nu mai găsești o fotografie? Folosește search-ul! Poți căuta după modelul camerei, subiectul din imagine, stilul foto și multe altele.

În plus, cu ajutorul Irista nu doar că te vei putea bucura de amintirile digitale oriunde, însă vei putea chiar să le aduci în format fizic, în mâinile tale. Putându-ți accesa colecția de imagini de pe orice dispozitiv vei putea printa cu ușurință.

Un alt lucru fain este că primești gratuit 15GB de stocare. Sigur, 15GB se pot umble destul de repede, mai ales dacă ești fan videografie. Așa că, ce trebuie videografii și fotografii dedicați să știe este că poți crește spațiul de stocare până la 10TB, trebuie doar să arunci atent un ochi să vezi ce presupune asta.

[products ids=125034456,125036480,125038538,125033662,125033663,125025456,125036477,125036477,125034514,125022160,125030050,125033656]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.