Hai la prezentările Canon Get Ready for The Season!

Postat de: F64 F64

Campania Get Ready for the Season, susținută de Canon în perioada 15 martie – 8 aprilie  2018, vine cu multe oferte la echipament foto, pentru ca tu să fii pregătit pentru sezon. Pentru că vorbim de perioada evenimentelor, la F64 vei putea participa la 2 prezentări gratuite, pe 20 și 31 martie.

Pe data de 20 martie ne vom întâlni la the Brewery cu Vali Bărbulescu pentru o comparație mirrorless vs DSLR în fashion, urmată de teste pentru cele 2 sisteme, iar pe 31 plecăm într-o tură foto pe străzile Bucureștiului,  împreună cu Mirela Momanu care ne pregătește multe surprize în fotografia de stradă cu Canon mirrorless.

Știm că te-am făcut curioși și vrei detalii, așa că hai să le luăm pe rând:

Testăm Mirrorless și DSLR cu Vali Bărbulescu

canon

Locurile sunt limitate – înscrie-te cât mai repede! – la acest workshop.

Pe 20 martie, te așteptăm la The Brewery (Strada Logofătul Tăutu 68A). Este o locație dedicată fotografiei care conține 2 săli de studio bine echipate. Într-una dintre săli te poți bucura de lumina naturală ce bate prin geamurile mari, iar în cea de a 2-a sală, totul este neutru și ideal pentru fotografiile de produs. În plus, The Brewery dispune și de un loc dedicat machiajului, duș, sistem bun de sonorizare și cafea delicioasă.

În afară de ședințe foto, acest studio este perfect pentru evenimentele mai mici, precum workshopurile sau seminariile.

La the Brewery, vei lua parte la un workshop inedit despre fotografie alături de Vali Barbulescu, începând cu ora 15.

Vei afla despre experiența recentă a fotografului cu Canon, însă nu ți-am pregătit doar atât. La acest workshop, vei avea ocazia de a participa la o sesiune de fotografie de studio, unde am invitat un model și vom testa împreună următoarele:

Canon 6D mark II

canon

Canon EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR cu senzor full-frame și procesor DIGIC 7, ideal pentru o gamă largă de tipuri de fotografie, de la portrete, la peisaje, la fotografia de călătorie.

Datorită sistemului de focalizare în 45 de puncte și a tehnologiei Dual Pixel CMOS AF, modelul EOS 6D Mark II oferă imagini de cea mai înaltă calitate, indeplinind așteptările fotografilor profesioniști și a celor amatori, deopotrivă.

Canon EOS 80D

canon

Canon EOS 80D este un aparat foto ce oferă performanțe foto și video deosebite, adresându-se nu doar fotografilor profesioniști ci și entuziastilor sau videografilor, oferind imagini uimitoare de fiecare dată.

Acesta dispune de soluții tehnice de ultimă oră, comenzi amplasate ergonomic și intuitiv și de o carcasă din aliaj de magneziu ce asigură robustețe și durabilitate.

Canon M5

canon

Canon EOS M5 are un senzor CMOS de 24.2MP, folosește tehnologia Dual Pixel și are un procesor de imagine DIGIC 7. M5 vine cu puncte de control adăugate, față de modelul precedent, capacitatea de a trage în rafală la 7fps și a filmării la rezoluție 1080/60p.

Despre Vali Bărbulescu