Hai la prezentările Canon Get Ready for The Season!

Campania Get Ready for the Season, susținută de Canon în perioada 15 martie – 8 aprilie  2018, vine cu multe oferte la echipament foto, pentru ca tu să fii pregătit pentru sezon. Pentru că vorbim de perioada evenimentelor, la F64 vei putea participa la 2 prezentări gratuite, pe 20 și 31 martie.

Pe data de 20 martie ne vom întâlni la the Brewery cu Vali Bărbulescu pentru o comparație mirrorless vs DSLR în fashion, urmată de teste pentru cele 2 sisteme, iar pe 31 plecăm într-o tură foto pe străzile Bucureștiului,  împreună cu Mirela Momanu care ne pregătește multe surprize în fotografia de stradă cu Canon mirrorless.

Știm că te-am făcut curioși și vrei detalii, așa că hai să le luăm pe rând:

Testăm Mirrorless și DSLR cu Vali Bărbulescu

canon

Locurile sunt limitate – înscrie-te cât mai repede! – la acest workshop.

Pe 20 martie, te așteptăm la The Brewery (Strada Logofătul Tăutu 68A). Este o locație dedicată fotografiei care conține 2 săli de studio bine echipate. Într-una dintre săli te poți bucura de lumina naturală ce bate prin geamurile mari, iar în cea de a 2-a sală, totul este neutru și ideal pentru fotografiile de produs. În plus, The Brewery dispune și de un loc dedicat machiajului, duș, sistem bun de sonorizare și cafea delicioasă.

În afară de ședințe foto, acest studio este perfect pentru evenimentele mai mici, precum workshopurile sau seminariile.

La the Brewery, vei lua parte la un workshop inedit despre fotografie alături de Vali Barbulescu, începând cu ora 15.

Vei afla despre experiența recentă a fotografului cu Canon, însă nu ți-am pregătit doar atât. La acest workshop, vei avea ocazia de a participa la o sesiune de fotografie de studio, unde am invitat un model și vom testa împreună următoarele:

Canon 6D mark II

canon

Canon EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR cu senzor full-frame și procesor DIGIC 7, ideal pentru o gamă largă de tipuri de fotografie, de la portrete, la peisaje, la fotografia de călătorie.

Datorită sistemului de focalizare în 45 de puncte și a tehnologiei Dual Pixel CMOS AF, modelul EOS 6D Mark II oferă imagini de cea mai înaltă calitate, indeplinind așteptările fotografilor profesioniști și a celor amatori, deopotrivă.

Canon EOS 80D

canon

Canon EOS 80D este un aparat foto ce oferă performanțe foto și video deosebite, adresându-se nu doar fotografilor profesioniști ci și entuziastilor sau videografilor, oferind imagini uimitoare de fiecare dată.

Acesta dispune de soluții tehnice de ultimă oră, comenzi amplasate ergonomic și intuitiv și de o carcasă din aliaj de magneziu ce asigură robustețe și durabilitate.

Canon M5

canon

Canon EOS M5 are un senzor CMOS de 24.2MP, folosește tehnologia Dual Pixel și are un procesor de imagine DIGIC 7. M5 vine cu puncte de control adăugate, față de modelul precedent, capacitatea de a trage în rafală la 7fps și a filmării la rezoluție 1080/60p.

Despre Vali Bărbulescu

Vali Bărbulescu a descoperit fotografia în urmă cu 10 ani și de atunci se află într-o călătorie vizuală continuă. Fascinat de frumusețea umană, fiecare portret realizat de el spune povestea unei fracțiuni de secundă. Atracția pentru estetic în forme și spațiu, l-a dus către fotografia de fashion pe care Vali o realizează natural, într-o manieră clasică, dar cu o rezonanță contemporană puternică. Pasiunea, determinarea și munca asiduă au făcut ca fotografiile sale să fie recunoscute în marile epicentre ale modei precum: Paris, Milano, Londra sau New York. A fost publicat în print și online în reviste ca: Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vanity Fair etc. Lucrează frecvent pentru branduri ca: Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari etc., iar fotografiile sale includ modele de top: Gigi și Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Barbara Palvin, Kaia Gerber și cei mai importanți influenceri din zona fashion/lifestyle printre care se numără: Chiara Ferragni, Kristina Bazan, Bruna Marquezine, Cameron Dallas, Anna Dello Russo etc.

Hedonist avid și cu un spirit nomad, Vali Bărbulescu se folosește de fotografie pentru a realiza “the journey of his life” !

Locurile sunt limitate – înscrie-te cât mai repede! – la acest workshop.

canon

Trecem mai departe la al doilea eveniment, care ne scoate din studio să ne plimbe pe stradă.

Tură foto cu Canon Mirrorless și Mirela Momanu – te așteptăm pe 31 martie la ora 14!

 

Locurile sunt limitate – înscrie-te cât mai repede! – la tura foto.

Profităm de primăvară și ne bucurăm de culori în timp ce parcurgem un traseu pietonal:

  • Ne întâlnim la ora 14 în fața pasajului Latin, 
  • Mergem apoi spre Unirii, parcurgând Centrul Vechi, trecând pe lângă magazinul Victoria și celelalte locuri de interes din zonă.
  • Fotografa va semnala cadre și detalii pe care deja le cunoaște, îndemnându-i pe participanți să-și folosească aparatele puse la dispoziție de Canon România.
  • Traseul se încheie la F64.
  • Mirela va ține o scurtă prezentare despre Canon mirrorless.
  • Vom aborda alături de ea atât principalele funcții ale aparatelor, cât și compoziții clasice cu impact obținut prin folosirea perspectivei forțate.
  • Unghiuri diferite de fotografiere (low angle, high angle), folosirea în mod creativ a luminii în fotografia de stradă (siluete, contre jour, flare), suprarealismul ca factor surpriză (reflexii, compoziții complexe, expuneri multiple), juxtapunere și poveștile create de acestea sunt numai câteva puncte pe care le vom parcurge.
  • Odată ajunși la F64, participanții vor schimba impresii cu Mirela. Fotografa va asculta feedback-ul participanților.
  • Spre final, cei care au fost prezenți la tura foto vor fi invitați să-și selecteze cele mai bune 3 cadre, urmând apoi o discuție liberă pe tema acestora.
  • Vei afla mai multe despre următoarele aparate foto mirrorless:

 Canon M6, Canon M5

Canon

Canon EOS M6 este un aparat foto mirrorless, perfect pentru fotografii, dar și pentru video, ce oferă o calitate impresionantă a imaginii într-un corp elegant și funcțional.

M6 are un senzor 24.2MP APS-C CMOS ce îți permite să fotografiezi la rezoluție mare și să filmezi Full HD 1080p/60fps. Canon M6 vine și cu un procesor de imagine DIGIC 7, sensibilitate ISO 100-25600 și fotografiere în rafală cu până la 9fps.

Și Canon M100

Canon

Canon EOS M100 este un aparat mirrorless compact și usor, un companion ideal în fiecare zi pentru cei ce își doresc o interfață ușor de utilizat și sistem de înaltă calitate. M100 are un senzor APS-C de 24.2MP șconectivitate Wi-Fi, NFC și Bluetooth ce îți permite să îți împărtășești pozele și filmările aproape instant. Aparatul oferă un mod Auto Portret ce folosește abilitatea ecranului LCD touchscreen 3” de a se înclina 180°.

Locurile sunt limitate – înscrie-te cât mai repede! – la tura foto.

Și nu uita că prin campania Get Ready for the Season vei beneficia și de o serie de reduceri la o gamă largă de produse Canon.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.