Canon – Get Ready for the Season revine!

Postat de: F64 F64

Tu ce gen/genuri de fotografie preferi să abordezi? Îți place fotografia de eveniment, mergi la concerte, festivaluri, nunți? Îți place fotografia de călătorie? Ți-ai planificat deja vacanța sau ai câteva city break-uri în minte? Ești pasionat de fotografia de natură, macro sau wildlife? Mergi în zona fine-art cu fotografia de portret? Atunci profită de campania Canon: Get Rady for The Season! Indiferent că preferi mirrorless sau DSLR, la F64 vei găsi toate produsele necesare pentru a-ți reîmprospăta trusa foto sau de ce nu, a o schimba cu totul!

Hai să descoperim împreună de ce produse poți profita în cadrul Canon – Get Ready for The Season!

La capitolul DSLR, pentru cei care nu doresc să abandoneze binecunoscutul sistem pentru cel nou, fără oglindă, te poți bucura de:

La categoria mirrorless care acaparează din ce în ce mai mult din piață, cu corpurile compacte, portabile care-ți permit un confort mai mare al manevrării și o discreție sporită, mai ales când vorbim de fotografia de: stradă, eveniment, călătorie etc. Îți punem la dispoziție Canon M5 și Canon M6.

canon

Pentru cei care abia au început să experimenteze cu fotografia, le sărim în ajutor cu camere compacte/bridge, ce oferă performanțe excelente și te scutesc de a alege un obiectiv. Sunt ideale în special pentru fotografia de călătorie, poze cu prietenii, familia și în general cam orice tip de fotografie unde un cadru realizat cu o secundă mai devreme poate face diferența (excepție făcând genurile foto care necesită o atenție sporită la detalii, precum macro, wildlife sau astrofotografie care de obicei necesită echipament foto mai puternic).

 

Că tot am pomenit de obiective, dacă aparatele de tip compact/bridge vin cu obiectiv încorporat, atunci trebuie musai avut în vedere că pentru mirrorless și DSLR ai o gamă largă de obiective interschimbabile de unde poți alege. Să le luăm însă și pe acestea pe rând:

canon

Obiective foto pentru aparatele Canon DSLR

canon

Obiective foto pentru aparatele Canon mirrorless

Pentru că una din componentele specifice unei vacanțe și ceea ce reprezintă în primul rând o fotografie este ideea de amintire ne-am gândit că dacă tot îți punem la dispoziție atâta echipament, am putea, la fel de bine să te ajutăm să și printezi cât mai ușor cele mai importante momente din sezonul ce urmează. Așa că, la F64 poți găsi imprimantele Canon Pixma Pro 100s și Pixma Pro 10s, plus cerneală!

Ce mai aștepți? Începe perioada distracției din an cu Canon – Get Ready for The Season!
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top