Wacom Cintiq Pro 24 la F64, cu Radu Tudoroiu

Te așteptăm pe 23 martie, în sala expozițională F64, începând cu ora 19:00 la un eveniment alături de Wacom și Radu Tudoroiu, într-o prezentare a celui mai nou monitor interactiv  Wacom – Cintiq Pro de 24 inch, ce va fi foarte util fotografilor, designerilor și artiștilor de pictură digitală. La prezentare vom dezbate toate aspectele de interes pentru cei care activează în domeniile menționate.

Înscrie-te aici!  Intrarea la eveniment este liberă!

Evenimentul va fi și LIVE, pe pagina Facebook F64. Pentru a fi primul care vede, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Despre Wacom Cintiq Pro

wacom

Wacom extinde gama Cintiq Pro cu o nouă tabletă grafică de înaltă performanță, de dimensiuni medii, concepută pentru aplicații creative actuale, inclusiv realitate virtuală și augmentată. Familia Cintiq Pro Pen dispune acum de o gamă de dimensiuni pentru a satisface nevoile unice de lucru și de configurare ale profesioniștilor creativi.
Noul monitor interactiv Cintiq Pro de 24 inch se alătură modelelor anterioare de 13 și de 16 inci, pentru a forma o gamă largă de dimensiuni, pentru fiecare nevoie și fiecare spațiu de lucru.  Vino alături  de noi pentru a vedea mai multe despre produs!

Despre Radu Tudoroiu 

wacom

Probabil că ai mai auzit de el de la cursul acreditat de procesare foto, pentru care a structurat peste un deceniu de experiență în Adobe Photoshop, scopul fiind instruirea teoretică și practică a pasionaților de fotografie pentru a procesa cu succes fotografiile așa cum își doresc, doar creativitatea fiind limita.
Prin clasa a 9-a a folosit pentru prima dată un aparat foto și atunci și-a dat seama că asta va face pentru tot restul vieții. După ce a studiat și predat în străinătate s-a întors în țară. Așa a realizat că îi place postura de profesor sau lector și mai departe, pe lângă multe proiecte faine și realizări, a ajuns și la F64. În paralel, s-a ocupat la început de fotojurnalism, apoi de fashion până când într-un final și-a găsit locul în zona de advertising, muzică și corporate.

Agenda evenimentului va cuprinde, printre altele:

Începem cu o parte teoretică, unde cei care nu l-au mai cunoscut pe Radu vor avea ocazia să facă cunoștință cu acesta, să povestească despre fotografie, experiență, inspirație, influență fotografică și procesul creativ.
În continuare, Radu va prezenta diferențele importante dintre seriile de tablete, avantajele și dezavantajele, împreună cu specificații.

  • Ecranul luminos 4k, precizia de culoare Adobe RGB de 98% și un miliard de culori oferă o experiență vizuală reală.
  • Experiența stiloului pe ecran a fost, de asemenea, îmbunătățită. Combinația dintre noua tehnologie Pro Pen 2 (sensibilitate îmbunătățită, cu 8192 de nivele de presiune), suprafața de sticlă reliefată, reducerea paralaxei prin îmbinare optică și latența aproape de zero, oferă artiștilor un control precis și o experiență mai naturală a stiloului pe ecran.
  • Wacom Cintiq Engine Pro vine cu un modul de calcul Windows 10, dotat cu noua placă grafică NVIDIA Quadro P3200, se glisează în partea din spate a tabletei grafice Cintiq Pro 24. Astfel, profesioniștii creativi pot transforma cu ușurință Cintiq Pro 24 într-o stație de lucru creativă, de înaltă performanță, susținând pe deplin aplicațiile și fluxurile de lucru de ultimă generație, inclusiv 3D, animație și realitate virtuală și augmentată.
Desigur că aceasta este doar o introducere a evenimentului. Află toul despre noul   Wacom – Cintiq Pro de 24 inch, alături de Radu Tudoroiu, pe 23 martie, în sala expozițională F64, începând cu ora 19!

Înscrie-te! Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate, așa că grăbește-te!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.