Panasonic oferă garanție 5 ani, la camerele Lumix!

Postat de: F64 F64

Panasonic a dat startul unei noi promoții la camerele foto Lumix! La achiziționarea unei camere foto din seria Lumix primești garanție 5 ani!

Panasonic

O nouă promoție este valabilă la achiziționarea uneia dintre camerele Panasonic Lumix: la fiecare aparat foto cumpărat primești o garanție totală de 5 ani. Înscrierea în promoție este foarte simplă, tot ce trebuie să faci este să înregistrezi achiziția produsului pe site.

Procesul durează foarte puțin:

  • Cumpără o cameră foto Lumix fie direct din magazin, fie online;
  • Înregistrează achiziția pe site și completează formularul în maxim 30 de zile de la cumpărarea aparatului.

Iată lista camerelor Lumix incluse în promoție:

Panasonic DC-FZ82

Panasonic

Lumix DMC-FZ82 reprezintă un update al camerei FZ70. Oferă același zoom puternic 60x și obiectivul cu superzoom 20-1200mm, plus diafragmă de f/2.8-5.9. Toate acestea cu un senzor de 18 megapixeli și un procesor îmbunătățit. Poți filma 4K/ 30p (pentru clipuri video de max. 15 minute). O gamă largă de functii 4K îți stau la dispoziție, precum Post Focus, Focus Stacking și 4K Photo.

Din această gamă mai intră în promoție și: Panasonic DC-FZ81

Panasonic DC-GX800

panasonicEste una dintre cele mai avansate camere foto mirrorless compacte, perfectă pentru iubitorii de selfie-uri. LUMIX GX800 livrează o calitate extraordinară a imaginii tuturor celor care doresc să imortalizeze peisaje uluitoare și momente unice. Printre funcțiile aparatului LUMIX GX800 se numară un ecran înclinabil și o gamă largă de opțiuni, precum noile funcții integrate 4K PHOTO și 4K Video, totul într-un corp compact, stilat și elegant.

Din această gamă mai intră în promoție și: Panasonic DC-GX800K EGK, Panasonic DC-GX800K EGS și Panasonic DC-GX800K EGT.

Panasonic Lumix DMC-G80

panasonic

Încorporând o serie de tehnologii avansate și funcții utile într-un corp rezistent și compact, aparatul foto LUMIX DMC-G80 a fost conceput pentru a excela pe teren.

Noul model LUMIX DMC-G80 este prevăzut cu un sistem dual de stabilizare a imaginii pe 5 axe îmbunătățit – 5-axis Dual I.S. În plus, noua tehnologie vine și cu senzor de rotație, O.I.S. (stabilizatorul optic de imagine, pe 2 axe) și B.I.S. (stabilizatorul de imagine din corp, pe 5 axe) care funcționează împreună într-o armonie perfectă și cu o precizie extraordinară.

Din această gamă mai intră în promoție și: Panasonic DMC-G80EG- K, Panasonic DMC-G80HEG- K, Panasonic DMC-G80MEG- K și Panasonic DMC-G80WEG- K.

Panasonic DMC-GX80

panasonic

DMC-GX80 este un aparat foto mirorrless cu senzor Digital Live MOS și rezoluție de 16 megapixeli. Dispune de functia Post Focus, astfel că poți selecta aria de focalizare chiar și după ce ai fotografiat cadrul. Sistemul dublu de stabilizere de imagine te ajută să faci fotografii mult mai clare, chiar și in condiții neprielnice.

Din această gamă mai intră în promoție și: Panasonic DMC-GX80CEGK, Panasonic DMC-GX80CEGS, Panasonic DMC-GX80EG- K, Panasonic DMC-GX80EG- S, Panasonic DMC-GX80EG- T,  Panasonic DMC-GX80HEGK, Panasonic DMC-GX80HEGS, Panasonic DMC-GX80KEGK, Panasonic DMC-GX80KEGS, Panasonic DMC-GX80KEGT, Panasonic DMC-GX80NEGK, Panasonic DMC-GX80WEGK, Panasonic DMC-GX80WEGS.

Comandă astăzi o cameră foto Lumix și primești 5 ani garanție!

Promoția este valabilă pentru achizițiile efectuat până la data de 14 aprilie 2018.

Modelele Lumix care sunt incluse în această ofertă sunt cele listate în acest comunicat de presă. Termenii și condițiile înscrierii în promoție sunt disponibile pe site. 

test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top