Canon Europe lansează EOS M50

Poveştile tale vor fi puse cu adevărat în valoare cu ajutorul aparatului foto mirorless EOS M50, de ultimă generaţie, cu filmare 4K.

Canon Europe lansează astăzi EOS M50, cel mai nou model din seria EOS M şi totodată cel mai avansat din punct de vedere tehnologic şi cel mai intuitiv aparat foto mirrorless Canon de până acum. Gândit pentru aventurile lumii moderne, EOS M50 este primul aparat foto mirorless Canon dotat cu filmare 4K, ecran tactil cu unghi variabil şi cu procesor de imagine Canon DIGIC 8.

De asemenea, modelul beneficiază de Bluetooth și Wi-Fi pentru conectivitate perfectă, de senzor CMOS de 24,1 megapixeli, de dimensiune APS-C, pentru realizarea unor imagini clare, la rezoluţie mare şi cu fundal estompat superb, în condiţii de luminozitate scăzută şi de fotografiere în rafală cu 10 cadre pe secundă pentru surprinderea celor mai trecătoare momente în detalii bogate şi bine definite.

Canon EOS M50 este alegerea perfectă pentru fotografii încrezători care folosesc pentru fotografiere un telefon inteligent sau un aparat foto compact şi care doresc să îşi îmbunătăţească aptitudinile în acest domeniu cu ajutorul unui aparat foto cu obiective interschimbabile, uşor şi foarte mobil, pentru a putea spune poveşti care să facă diferenţa.

Dotat cu cea mai nouă tehnologie, Canon EOS M50 comprimă tehnologia DSLR într-o carcasă compactă şi suficient de elegantă pentru a putea lua cu dumneavoastră aparatul în orice aventură.

Pentru a putea beneficia de un sistem de focalizare automată foarte rapid şi cu timp bun de răspuns, viteza Dual Pixel CMOS AF al aparatului foto le permite fotografilor să surprindă imagini şi videoclipuri Full HD foarte clare, la rezoluţie mare, având un control foarte bun asupra profunzimii câmpului pentru a putea surprinde subiecte clare şi fundaluri estompate.

Aspectul şi atmosfera cinematografică obţinute cu ajutorul senzorului CMOS APS-C de 24,1 megapixeli ating un nou nivel datorită adăugării funcţiei de filmare 4K, obţinând astfel detalii mai bogate la o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD.

Modelul EOS M50 este dotat cu cel mai nou procesor de imagine DiGiC 8, o premieră pentru aparatele foto Canon.

Noul procesor facilitează multe dintre funcţiile aparatului foto, inclusiv: filmarea în format 4 K, filmare cu redare accelerată în format 4K şi capturi 4K din filme în format 4K; viteză mare pentru fotografiere în rafală şi un ISO maxim standard de 25.600 care permite obţinerea unor imagini clare în condiţii de fotografiere în lumină redusă. De asemenea, procesorul DIGIC 8 aduce numeroase îmbunătăţiri în ceea ce priveşte focalizarea automată,

Optimizatorul auto-luminozitate, Optimizatorul digital pentru obiective şi Prioritate evidenţiere tonuri, pentru imagini superbe, de calitate deosebită, care pot fi partajate direct din aparatul foto.

Design-ul îndrăzneţ şi contemporan al modelului EOS M50 oferă o abordare modernă a experienţei de fotografiat tradiţionale, datorită vizorului electronic de dimensiuni mari amplasat central.

Utilizatorii vor putea explora şi unghiuri de fotografiere creative, vor putea face selfi-uri reuşite şi vor putea face foarte uşor înregistrări pentru vlog cu ajutorul ecranului tactil cu unghi variabil de 7,5 cm cu ajutorul căruia poţi obţine mai multe perspective pentru a putea surprinde mai bine povestea dorită. Funcţiile avansate ale ecranului tactil includ focalizarea automată prin atingere şi glisare, permiţând reglarea instinctivă şi perfectă a punctelor de focalizare automată fără a fi nevoie să-ți muţi privirea de la vizor.

Canon

Conectivitate şi control cu Wi-Fi & Bluetooth

Canon EOS M50 se integrează fără nici un efort printre dispozitivele inteligente3 folosind aplicaţia gratuită Canon Camera Connect pentru iOS şi Android. Conexiunea Bluetooth constantă, cu consum redus de energie, permite dispozitivului inteligent să „trezească“ aparatul foto şi să acţioneze butonul declanşator de la distanţă şi facilitează trecerea la Wi-Fi pentru fotografiere la distanţă în Live View şi pentru transferarea imaginilor.

Fotografiile şi videoclipurile pot fi transferate din aparatul foto în dispozitivele inteligente pentru a putea fi partajate uşor pe site-urile de socializare, simplificând tot procesul, de la realizarea materialului şi până la partajarea lui cu restul lumii. În plus, conţinutul poate fi stocat în cloud pe Canon Irista, poate fi sincronizat automat şi wireless cu PC-urile şi calculatoarele Mac, dacă instalaţi aplicaţia Canon Image Transfer Utility 2.

Pentru fotografii de grup, vloguri şi unghiuri creative interesante, utilizatorii pot prelua controlul aparatului foto EOS M50 folosind înregistrarea de la distanţă în modul Live View prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect, pot schimba setările şi pot vizualiza în prealabil materialele de pe un dispozitiv inteligent.

Tehnologii care te inspiră să surprinzi poveşti de care să fii mândru

Canon EOS M50 realizează automat fotografii şi filme pline de detalii, datorită procesorului de imagine DIGIC 8 care permite utilizarea numeroaselor tehnologii pentru optimizare încorporate în aparatul foto. Amintirile pot fi transformate în poveşti cinematografice având detaliile bogate ale unui film 4K şi realismul culorilor conferite de Canon.

Captura filmelor cu până la 120 de cadre pe secundă asigură secvenţe de acţiune fluente şi extinde opţiunile pentru redarea cu încetinitorul. De asemenea, poţi surprinde momentele de acţiune şi cu fotografiere continuă cu 10 cps, aceasta fiind prima dată când un aparat foto mirorless Canon este dotat cu această funcţie; mai ai şi opţiunea de a fotografia cu 7,1 cps cu focalizare automată continuă.

Mai multe imagini, mai multe poveşti de spus. EOS M50 este primul aparat foto care dispune de noul format de fişier CR3 14-bit RAW, precum şi de noua opţiune C-RAW ce generează fişiere RAW la rezoluţie completă, cu o dimensiune redusă cu 30% până la 40% faţă de un fişier RAW standard, ceea ce creşte numărul imaginilor care pot fi salvate pe un card de memorie şi păstrează în acelaşi timp flexibilitatea imaginilor RAW.

Canon
 

Un obiectiv pentru fiecare ocazie

EOS M50 este compatibil cu gama Canon de obiective EF-M compacte şi de înaltă calitate, astfel utilizatorii având posibilitatea să îşi creeze propriul sistem compact ideal. Pentru a te bucura de maximum de opţiuni şi flexibilitate atunci când aveţi de spus o poveste, EOS M50 este compatibil cu peste 80 de obiective interschimbabile EF şi EF-S renumite, cu ajutorul adaptorului de montură EF -EOS M. EOS M50 facilitează şi fotografierea cu bliţ, datorită unei patine care permite conectarea simplă a bliţurilor Canon Speedlite, precum şi înregistrarea audio la calitate înaltă cu ajutorul intrării de 3,5 mm pentru microfon, pentru conectarea unui microfon dedicat precum microfonul stereo direcţional Canon DM-E1.

Canon a creat cel mai intuitiv şi puternic aparat foto mirorless de până acum, oferind cele mai noi tehnologii şi capabilităţi folosite în domeniul fotografierii. Combinaţia dintre procesorul de imagine puternic, filmarea 4K şi cea mai nouă tehnologie de senzor va ajuta oamenii din întreaga lume să îşi redea poveştile cu aventuri moderne la adevărata lor valoare.

Poţi face pre-comenzi pentru modelul Canon EOS M50 de la distribuitorii Canon oficiali începând cu data de 26 februarie 2018.

Beneficii principale:

  • Fotografiere modernă, fără complicaţii, pentru rezultate superbe,
  • Compact şi elegant, aparatul oferă o experienţă de fotografiere intuitivă,
  • Conectivitate şi control inteligente cu Bluetooth si Wi-Fi,
  • Tehnologii care vă inspiră să surprindeţi poveşti de care să fiţi mândri,
  • Libertate de creaţie pentru a putea surprinde fiecare poveste.

Ce conţine cutia:

  • Aparat foto EOS M50 (sunt disponibile variante de negru şi alb),
  • Capac R-F- 4 pentru aparatul foto,
  • Curea EM-200DB,
  • Încărcător pentru acumulator LC-E12,
  • Acumulator LP-12,
  • Cablu de alimentare.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.