Canon lansează EOS 2000D şi EOS 4000D

Avansează la un nou nivel şi împărtășește-ți amintirile cât mai simplu cu ajutorul noilor aparate foto Canon EOS 2000D şi EOS 4000D.

Canon Europe anunţă astăzi lansarea modelelor EOS 2000D şi EOS 4000D, cele mai noi aparate foto DSLR Canon entry-level. Cu funcţii practice şi uşor de folosit, noile modele răspund nevoilor fotografilor de a-şi putea spune propria poveste şi de a face primii paşi în domeniul fotografiei cu obiective interschimbabile dar şi nevoilor fotografilor care îşi doresc să realizeze uşor fotografii şi filme Full HD de calitate şi bogate în detalii, cu un aparat foto DSLR.

Cele mai noi modele adăugate în gama de aparate Canon DSLR entry-level, EOS 2000D şi EOS 4000D au fost create pentru cei care caută experienţe noi şi doresc să îşi partajeze uşor aventurile pe reţelele de socializare.

Combinaţia puternică dintre tehnologia cu senzor APS-C, procesorul de imagine DIGIC 4+, conectivitatea perfectă Wi-Fi şi ghidurile pentru funcţii explicate clar chiar în aparatul foto îți permite să surprinzi poveşti şi să le descarci sub formă de fotografii şi filme Full HD bogate în detalii.

Modelul EOS 2000D este dotat cu un senzor APS-C de 24,1 megapixeli şi modelul EOS 4000D foloseşte un senzor APS-C de 18 megapixeli şi fiecare dintre acestea este capabil să surprindă poveştile fascinante create de tine având control asupra profunzimii câmpului pentru a putea obţine fundaluri de imagine fromos estompate. De asemenea, acum poţi realiza fotografii de atmosferă, bogate în detalii, în timpul aventurilor dumneavoastră nocturne, deoarece ambele modele sunt potrivite pentru fotografiere în condiţii de luminozitate scăzută cu ISO până la 6400, care poate fi extins până la ISO 12800.

Canon

Procesorul de imagine DIGIC 4+, folosit la ambele modele, potenţează modul Canon Auto Inteligent cu selectarea scenei, facilitând încadrarea şi fotografierea cu rezultate superbe, deoarece fiecare fotografie este optimizată în mod automat. Procesorul de imagine DIGIC 4+, rapid şi cu timp bun de răspuns, permite filmarea Full HD la ambele modele, insuflând amintirilor surprinse o atmosferă cinematografică.

Pe lângă ecranul LCD montat în partea din spate a aparatelor (7,5 cm la modelul EOS 2000D şi 6,8 cm la modelul EOS 4000D), ambele aparate foto dispun de un vizor optic amplasat central, oferind o experienţă de fotografiere distinctă şi autentică şi permiţându-ți să-ți împărtășești amintirile exact aşa cum le-ai perceput cu ochiul liber.

Momentele decisive dintr-o poveste pot fi surprinse cu ajutorul focalizării automate în nouă puncte, exactă şi cu timp de răspuns bun şi cu ajutorul fotografierii continue cu 3,0 cadre pe secundă.

Ambele aparate foto au activată funcţia Wi-Fi pentru conectare perfectă la telefoanele inteligente cu ajutorul aplicaţiei Canon Camera Connect (iOS şi Android), permiţându-le fotografilor să fotografieze şi să partajeze conţinutul pe reţelele de socializare în timp ce se află în mişcare. În mod foarte convenabil, poţi face copii de rezervă ale noilor imagini pe care să le stochezi cu ajutorul serviciului de stocare în cloud, Irista, prin conexiune Wi-Fi, asigurându-te că poveştile şi amintirile partajate nu vor fi pierdute niciodată.

Aceste procese sunt şi mai simplificate la modelul EOS 2000D, datorită includerii funcţiei Near Field
Communication (NFC) care poate stabili o conexiune Wi-Fi cu un telefon inteligent prin simpla atingere a dispozitivului respectiv de aparatul foto (disponibil pe dispozitivele Android compatibile).

Ambele modele conţin ghiduri simple pentru funcţii incluse în aparatul foto, perfecte pentru cei care doresc să îşi mărească potenţialul de expunere a poveştilor create de ei atunci când trec de la utilizarea telefonului inteligent la folosirea unui aparat foto. Ambele aparate foto includ şase setări de imagine suplimentare faţă de modurile automate de bază şi o varietate de filtre creative, permiţându-ți să experimentezi cu controlul manual şi conferindu-ți libertatea artistică necesară pentru a putea reda poveşti dinamice şi vibrante. Cei care pornesc pentru prima oară într-o aventură DSLR vor beneficia şi de aplicaţia Canon Photo Companion care le oferă sfaturile necesare pentru a valorifica la maxim potenţialul acestor aparate foto.

Durata de viaţă a bateriilor modelelor EOS 2000D şi EOS 4000D asigură realizarea a aproximativ 500 de fotografii sau a o oră şi treizeci de minute de filmare şi o oră şi 15 minute de filmare HD, oferindu-ți liniştea de care ai nevoie când pornești în aventuri în natură şi libertatea de a explora.

Ambele modele DSLR sunt compatibile cu peste 80 de obiective Canon EF și EF-S şi gama de accesorii, oferind începătorilor sistemul cu cele mai multe variante din care să aleagă pe măsură ce avansează şi îşi dezvoltă aptitudinile de fotografiere. Noile aparate foto vor fi comercializate doar ca opţiune de body sau opţional în kit-uri cu obiective, inclusiv obiectivul 18-55mm f/3.5-5.6 IS II.

Cele mai noi modele entry-level Canon DSLR oferă o oportunitate fantastică de pătrundere în lumea fotografierii cu obiective interschimbabile. Modele Canon EOS 2000D şi Canon EOS 4000D oferă o experienţă plăcută şi de încredere şi le permite utilizatorilor să surprindă imagini detaliate şi filme Full HD clare. Pentru cei care îşi doresc să meargă mai sus de nivelul fotografiilor făcute cu telefonul inteligent şi să îşi mărească potenţialul de creativitate, noile aparate foto DSLR Canon vor surprinde în mod intuitiv imagini superbe, cu detalii bogate şi cu un aspect profesionist, iar și iar.

Specificații Canon EOS 2000D:

  • Senzor APS-C CMOS de 24,1 MP
  • Procesor DIGIC4+
  • Interval ISO de la 100-6400 (poate fi extins până la 12800)
  • Filmare 1080p Full HD cu până la 30cps şi mod Secvenţe Video
  • Fotografiere continuă la 3 cps
  • Focalizare automată în 9 de puncte
  • Monitor LCD TFT de 3” (7,5 cm) cu 920k puncte, cu Ghid de funcţii încorporat
  • Mod Automat inteligent cu detectarea scenei
  • Filtre creative
  • Conectivitate Wi-Fi şi NFC

Specificații Canon EOS 4000D:

  • Senzor de imagine APS-C CMOS de 18 MP
  • Procesor DIGIC4+
  • Interval ISO de la 100-6400 (poate fi extins până la 12800)
  • Filmare 1080p Full HD cu până la 30cps şi mod Secvenţe Video
  • Fotografiere continuă la 3 cps
  • Focalizare automată în 9 de puncte
  • Monitor LCD TFT de 2,7” (6,8 cm) cu 230k puncte, cu Ghid de funcţii încorporat
  • Mod Automat inteligent cu detectarea scenei
  • Filtre creative
  • Wi-Fi

Ce conţine cutia modelului Canon EOS 2000D:

  • Aparat foto EOS 2000D
  • Capac ocular EF
  • Curea pentru aparat foto EW-400D
  • Acumulator LP-E10
  • Încărcător pentru acumulator LC-E10E
  • Cablu de alimentare pentru încărcător
  • Ghid de iniţiere

Ce conţine cutia modelului EOS4000D:

  • Aparat foto EOS 4000D
  • Capac ocular EF
  • Curea pentru aparat foto EW-400D
  • Acumulator LP-E10
  • Încărcător pentru acumulator LC-E10E
  • Cablu de alimentare pentru încărcător
  • Ghid de iniţiere

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.