Descoperă noile carduri Kingston Canvas Select

Postat de: F64 F64

Adu la viață clipurile HD și nu numai, cu noua serie de carduri SD și micro SD Kingston Canvas Select!

Cu o viteză de citire de 80MB/s și o viteză de scriere de 10MB/s. acest card este ideal pentru cei care au ca pasiune fotografia dar și realizarea de filme.

carduri sd performante

Kingston Canvas Select SD

Kingston Canvas Select SD a fost conceput ca ideal pentru a filma HD sau a fotografia la rezoluții înalte. A fost testat pentru a avea o durabilitate sporită, în așa fel încât să-l poți lua oriunde cu tine, având încredere că fotografiile, filmele și toate celelalte fișiere vor fi protejate.

Cardul de tip SD este disponibil în mai multe variante de memorie: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB și face parte din clasa UHS-I Speed Class 1. Este protejat împotriva apei, șocului, razelor X din aeroport și rezistă la temperaturi extreme de la -25 grade (poate fi păstrat, nu folosit la o temperatură de până la -40 de grade) până la 85 grade.

Kingston Canvas Select Micro SD

Kingston Canvas Select Micro SD a fost conceput pentru a fi cel mai bun prieten al telefonului tău. Acum poți fii sigur că toate amintirile tale din vacanță, de la filmulețe la fotografii , vor fi în singuranță pe telefonul tău Android. Ca și în cazul variantei SD, Kingston Canvas Select Micro SD a fost testat pentru a fi durabil și vine în plus, față de varianta SD, cu o memorie maximă de 256GB. Așa că dacă te-ai săturat să-ți tot faci curat prin smartphone pentru că nu mai ai spațiu, acest card s-ar putea să fie compromisul perfect!

Face parte tot din clasa UHS-I Speed Class 1 și este rezistent de asemenea la apă, șoc, vibrații, la razele X și la temperaturi extreme (păstrare -40 grade, folosire de la -25grade până la 85 grade).

Descoperă alături de Alex Frusina, consulant F64, care sunt elementele de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un card SD, de la mărime la capacitate la compatibilitate, clasă și viteză, în articolul de mai jos:

De ce trebuie ținut cont când cumpărăm un card SD?

Descoperă toate cardurile Kingston din oferta F64, aici!test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top