Blogul F64 s-a mutat în casă nouă!

Bună dragă cititorule,

Aici administratorii de pe Blogul F64, care au un anunț important de făcut! Site-ul pe care îl tot citești, tocmai ce s-a mutat în casă nouă! Așa cum și tu, înaintând în vârstă, întemeindu-ți o familie sau urmându-ți pasiunea cauți să locuiești într-un loc cât mai potrivit nevoilor tale, așa am făcut și noi.

Cum blogul a crescut semnificativ în ultimul an, am spus că este cazul să sărbătorim cu un look și funcții noi, care cu siguranță îți vor fi și ție utile!

Doar că, după cum bine știi, nu-i deloc ușor să te muți, așa că te rugăm să fii răbdător dacă ceva nu merge. Încă aranjăm, reparăm și renovăm “casa”. Totuși, feedback-ul tău ne interesează așa că îl așteptăm cu drag. Cine știe, poate tu observi ceva ce nouă ne-a scăpat.

Blogul F64

Hai să-ți facem un tur! Ce spui de asta? Mai jos regăsești ultimele noutăți de pe Blogul F64.

  • Un design mai aerisit pentru ca tu să citești mai ușor atât pe Desktop, cât și pe mobil.
  • Meniul l-am mai schimbat, este adevărat! Am mai ordonat categoriile și serviciile, pentru a face loc categoriei Fotografia cu telefonul, care în ultima vreme a crescut exponențial!
  • Acum poți vedea exact cât ar dura să citești un articol. În dreptul fiecăruia este menționat numărul de minute de care ai nevoie pentru a-l parcurge.
  • Tot în dreptul titlului ai acum posibilitatea de a îi da share articolului pe Facebook și în plus, vezi exact și de câte ori a mai fost share-uit acel articol până acum. N-am uitat nici de celelalte rețele sociale, acestea se regăsesc la finalul fiecărui articol.
  • Acum ai posibilitatea de a vedea cele mai recente evenimente F64! Direct din homepage-ul blogului, în partea dreaptă, vei regăsi un calendar dedicat.
  • Categoriile sunt și ele acum disponibile în partea dreaptă a homepage-ului pentru un acces mai facil.
  • Caruselul de articole din blog este mult mai personalizabil ca înainte, pentru a-ți putea arăta mereu cele mai de interes materiale.

Tu ce părere ai despre noul Blog F64? Dă-ne sugestii, lasă-ne comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Am o parere foarte proasta! Refaceri totul cu a fost inainte!

  • Felicitari, dar se incarca ca la inceputul internetului..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.