Exposing Movement se întoarce la F64

Exposing Movement continuă şi în 2018 cu a patra expoziţie, ce va avea loc la F64 în perioada 9 februarie – 2 martie!

Înscrie-te aici!

Te invităm pe 9 februarie, începând cu ora 19.00,  în sala expozițională F64 din Bulevardul Unirii 45 pentru a lua parte la vernisajul proiectului Exposing Movement, care reprezintă mai ales o experiență vizuală despre corp și mișcare, despre perspective personale asupra dansului, fotografiei și relației dintre ele.

Exposing Movement a adus în acelaşi spaţiu 4 fotografe şi 3 coregrafe care, împreună, au cercetat relaţia dintre fotografia analog şi mişcare.

“Ne-a fascinat simplitatea multiplicării de imagine, colajului, jocului cu contrastele în darkroom. Ne-a ademenit relația de intimitate pe care o creezi cu imaginea și posibilitatea de a o modifica la nesfărșit prin tehnici analog aproape uitate. Tehnici pe care vrem să le readucem la viață prin acest proiect.” Alina Uşurelu

Expoziția de la F64 va conține fotografii semnate de Alina Ușurelu, Hermina Stănciulescu, Lavinia Pollak și Sabina Suru în colaborare cu Andreea Novac, Ioana Marchidan și Simona Deaconescu. Fotografiile expuse pot fi achiziţionate de publicul interesat, însă vor rămâne expuse pe toată durata expoziţiei. Cumparătorii le vor putea ridica după data de 2 martie.

Exposing Movement este primul proiect al Asociaţiei Developing Art (D’art), asociaţie nou înfiinţată pe scena culturală bucureşteană care îşi propune promovarea educației interdisciplinare, dezvoltarea producției în sfera artelor contemporane și regenerarea relației dintre artiști și public.

Acest proiect cultural a fost finanțat în cadrul Programului Cultural București Oraș Participativ de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB.

Nu uita, te așteptăm în sala expozițională F64, din Bulevardul Unirii 45, la cel de al patrulea vernisaj Exposing Movement, pe 9 februarie, începând cu ora 19:00! Vezi cum se împletește coregrafia cu fotografia analog într-o prezentare inedită!

Înscrie-te aici!

Ne vedem acolo!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.