Tu ce preferințe foto-video ai? Echipa F64 vrea să te cunoască!

Știm că fiecare client are nevoi diferite în ceea ce privește achiziționarea unui produs din nișa noastră, însă, ceea ce ne leagă pe toți este comunitatea F64. Noi, echipa F64, ne dorim ca toți pasionații să primească informații personalizate, în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia, indiferent de genul abordat, de brand-ul de echipament al cărui fan este, de tipul de lumină în care îi place să fotografieze, de fotografii ale căror proiecte și imagini le urmărește șamd.

De aceea, realizăm acest chestionar în vederea îmbunătățirii comunicării cu voi.

Completează chestionarul aici.

Completarea chestionarului durează aproximativ 5 minute, iar răspunsurile sunt anonime.

Ajută-ne să cunoaștem mai bine comunitatea foto-video și preferințele acesteia!

Spune-ne ce produse preferi, ce tip de fotografii faci în general, de unde te informezi, ce tipuri de cursuri și evenimente ai dori să organizăm, despre ce ți-ar plăcea să citești pe blogul F64, ce alte pasiuni mai ai.

Lucrurile bine făcute nu se fac de pe o zi pe alta și nici de unul singur. Faci parte din comunitatea foto-video? Acum a venit momentul să ne sari în ajutor pentru ca noi să fim capabili să te ajutăm la rândul nostru, prin educație, produse și multe alte lucruri, idei care poate nouă încă nu ne-au venit.

Idei care poate că ți-au venit ție, dar nu ai avut șansa să le exprimi sau nu ai crezut că vor fi luate în considerare. Poate că ești pasionat de un gen de fotografie mai puțin practicat sau cunoști niște fotografi extraordinari despre care noi încă nu am aflat. Poate ai chiar tu niște cadre surprinzătoare.

Cum ar putea F64 și blogul F64 să exceleze fără să fie atent la nevoile clienților? Totuși, oricât de atenți ne dorim să fim, uneori ne scapă anumite lucruri sau puncte de vedere.

preferinte foto-video

Ajută-ne să să fim mai atenți la nevoile și dorințele tale. Completează acest chestionar!

Mulțumim! – Blogul F64

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *