Expoziția „Portrete neobișnuite” – RGB Photography

Postat de: F64 F64

RGB Photography și Răzvan Buluș au avut ideea înfiițării grupului  Back to White and Black în urmă cu un an. Și-au dorit o platformă de interacțiune între pasionații de fotografie alb-negru. Alături de câțiva cursanți RGB Photography, a avut loc și prima întâlnire BWB la o tură foto în Văcărești.

Privesc înapoi cu nostalgie la acel moment în care o mână de oameni entuziasmați de ideea de a face parte din acest proiect au dat startul. Astăzi, la un an distanță, ei spun bun venit celui de-al 500-lea membru Back to White and Black și se pregătesc de vernisajul celei de-a patra expoziții a grupului, cu o temă dificilă și provocatoare: „Portrete neobișnuite”.

expozitie

Au selectat pentru această expoziție 24 de fotografii semnate de: Alexandru Farca, Ana Florina Petrescu, Carmen Elena Watkins, Cristian Nadejde, Cristina Țintă, Dan Stănilă, Dragoș Marin, Florin Cristache, Gabriela Pătrășcan, Horia Petrescu, Ioana Adriana Apostol, Ioana Ruxandra Șoglu, Lucian Râșnoveanu, Mirela Marin, Monica Pătrășcoiu, Nicu Buculei, Răzvan Ionescu, Sebastian Bacioiu, Ștefania Aninisi, Ștefan Iarca și Tatiana Butuc.