ÎN ȚARA LĂPUȘULUI – workshop foto cu Dan Dinu

Postat de: F64 F64

Iarna aceasta Dan Dinu te invită la un workshop special, într-o zonă de poveste!  În Țara Lăpușului, în perioada 14-17 decembrie 2017, timp de 4 zile vei avea ocazia de a fotografia un loc cu o poveste aparte.

Înscrie-te aici și află mai multe!

În Maramureș au loc ture foto de foarte mult timp, însă foarte rar sau mai deloc iarna. Cu ocazia sărbătorilor și a atmosferei plină de tradiții, a venit timpul să încercăm și acest anotimp, așa că te invităm la un workshop foto inedit în Țara Lăpușului, un loc unde obiceiurile uitate de noi, cei care ne facem veacul în oraș, încă se mai păstrează, unde oamenii sunt extrem de primitori, iar peisajele rurale sunt mai mult decât fantastice.
Pe parcursul workshopului se vor fotografia minunatele biserici de lemn, între care se remarcă cea din Rogoz, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, casele de lemn și peisajul rural, portrete cu oameni deosebiți, dar și activități cotidiene.
workshop
O ședință aparte va avea loc în ora albastră la Mănăstirea Rohia, iar la Rogoz vei beneficia de bunăvoința preotului pentru o ședință foto mai deosebită. Te vei bucura alături de alți pasionați de fotografie de răsărituri de soare din locuri cu priveliști ce-ți taie respirația, iar cu puțin noroc vei prinde și cețurile matinale specifice zonei.
Dimineața va fi dedicată peisajului rural din pucnte de belvedere, iar seara vor urma plimbările pe ulițele pitoreși în căutare de portrete și povești.
Gazdele de la pensiune vor pregăti bucate cu totul alese, asezonate bineînțeles cu tradiționala horincă. Totul merită fotografiat în acest ținut, iar deschiderea oamenilor în fața camerei este uimitoare.
Așadar, cine vrea să învețe să fotografieze oameni trebuie să înceapă cu Maramureșul!
Costul acestui workshop este de 900 ron și include cazarea, masa și instruirea.test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top