Black Friday F64 e mai dulce cu bomboanele Bucuria

Postat de: Raluca Antuca Raluca Antuca

Black Friday 2017 este mai dulce alături de F64 și bomboanele Bucuria, partenerii noștri din acest an. În perioada 17-19 noiembrie, toți pasionații de fotografie sunt invitați în magazinul F64 din București pentru a se bucura de cele mai noi oferte și a testa produsele pe care și le doresc.

Așadar te așteptăm cu mare drag până duminică la ora 16:00 pentru o surpriză dulce! Poți testa echipamentele dorite chiar fotografiind bomboanele din magazin. Împarte bucuria și cu prietenii tăi fotografi și alege-ți produsele pe care le-ai așteptat tot anul. Asta în timp ce te servești cu poate cele mai cunoscute bomboane 🙂 Pe care le poți cumpăra de pe acum în ambalaje speciale de Crăciun.

Înființată în anul 1954, S.C. Bucuria S.A. este cea mai mare firmă producătoare de produse de cofetărie din Republica Moldova. De mai bine de 65 de ani societatea rămâne fidelă numelui și misiunii sale, și anume de a aduce bucurie în viețile oamenilor respectându-și promisiunea din slogan “Cu noi viața este mai dulce…”

Cu pricepere și pasiune maeștrii cofetari moldoveni oferă în permanență motive de bucurie. Ei sunt mereu în căutare de gusturi noi pe care să le adauge portofoliului deja impresionant de aproape 450 de produse. Bogăția de bomboane, ciocolată, zefir, jeleuri, biscuiți, caramele, napolitane și alte dulciuri fac dovadă experienței lor.

Calitatea dulciurilor Bucuria a făcut din acestea un simbol îndrăgit al Moldovei.

Mai multe despre bomboanele Bucuria poți afla aici.test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top