Taste the feeling cu Coca-Cola la conferința F64 Photo Story 2017

Postat de: Sabina Cornovac Sabina Cornovac

În cadrul conferinței F64 Photo Story de pe 5 octombrie, unul dintre partenerii dragi nouă a fost Coca-Cola România. Împreună v-am pregătim o mulțime de surprize, printre ele fiind și un concurs organizat împreună cu echipa F64.

Coca-Cola Zero Zahăr este brandul #1 Cola fără zahăr*. Băutura reprezintă varianta ideală pentru consumatorii care vor să reducă aportul de zahăr, alegând ceea ce potrivește cel mai bine gustului & stilului de viață. Aceeași senzație inconfundabilă Coca-Cola, acum cu zero zahăr, zero calorii.

coca-cola

Despre concursul Coca-Cola

Did you taste the feeling of being #1? Dacă da, arată-ne și nouă. Am lansat un super concurs pe paginile de Facebook Coca-Cola și F64. Ce ai de făcut?

    • uploadează o fotografie cât mai creativă pe una dintre cele două pagini la postările de concurs
    • surprinde cât mai bine numărul #1 din viața ta sau cum este să fii #1

Poți câștiga un voucher de 500 euro pe care îl poți folosi la F64 (atât în magazin cât și online). Fii pe fază și #TasteTheFeeling. Când lansăm concursul o să revenim cu link aici 🙂

ÎNSCRIE-TE AICI!

*în România conform cotelor de piață în volum, din perioada ianuarie 2013 – iulie 2017 în segmental Cola diet, conform datelor Nielsen Retail Audit.


Produse folositetest - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top