Taste the feeling cu Coca-Cola la conferința F64 Photo Story 2017

În cadrul conferinței F64 Photo Story de pe 5 octombrie, unul dintre partenerii dragi nouă a fost Coca-Cola România. Împreună v-am pregătim o mulțime de surprize, printre ele fiind și un concurs organizat împreună cu echipa F64.

Coca-Cola Zero Zahăr este brandul #1 Cola fără zahăr*. Băutura reprezintă varianta ideală pentru consumatorii care vor să reducă aportul de zahăr, alegând ceea ce potrivește cel mai bine gustului & stilului de viață. Aceeași senzație inconfundabilă Coca-Cola, acum cu zero zahăr, zero calorii.

coca-cola

Despre concursul Coca-Cola

Did you taste the feeling of being #1? Dacă da, arată-ne și nouă. Am lansat un super concurs pe paginile de Facebook Coca-Cola și F64. Ce ai de făcut?

    • uploadează o fotografie cât mai creativă pe una dintre cele două pagini la postările de concurs
    • surprinde cât mai bine numărul #1 din viața ta sau cum este să fii #1

Poți câștiga un voucher de 500 euro pe care îl poți folosi la F64 (atât în magazin cât și online). Fii pe fază și #TasteTheFeeling. Când lansăm concursul o să revenim cu link aici 🙂
ÎNSCRIE-TE AICI!

*în România conform cotelor de piață în volum, din perioada ianuarie 2013 – iulie 2017 în segmental Cola diet, conform datelor Nielsen Retail Audit.

[products ids=125037469]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.