„F64 PHOTO STORY. Begin your journey” – interviu cu Laura Mușuroaea

Conferința „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” este un eveniment dedicat celor care sunt pasionați de exprimarea vizuală și doresc să-și completeze resursele pentru a trece la nivelul următor!

Joi, 5 octombrie 2017, F64 te invită la conferința „PHOTO STORY. Begin your journey”, unde vei avea ocazia să-i cunoști și să povestești despre fotografie, videografie și vlogging cu: Laura Mușuroaea, Andrei Baciu, Daniel Chindea, Vlad Eftenie și Nick Driftwood (Ambasador Panasonic).

Până la eveniment însă, te așteptăm pe blogul F64, unde vom avea o serie de interviuri cu fiecare dintre speakeri. În această săptămână continuăm seria cu Laura Mușuroaea:

photo

Bună Laura, se apropie cu pași repezi ziua conferinței, cum te pregătești pentru acest eveniment?

Îmi citesc prezentarea aproape zilnic cu frica să nu fi omis ceva important de menționat! Trebuie să recunosc că am emoții, dar în același timp cred că sunt constructive și că mă împing să mă implic cât mai mult și să împărtășesc oamenilor cât mai bine experiența mea.

photo

De ce vlogging și de ce fashion, beauty și nu altceva?

Întotdeauna m-a atras vizualul, iar vlogging-ul îmi permite să fiu creativă. De asemenea, prin video comunici altfel cu oamenii, poți transmite cu adevărat o emoție. Fiind femeie, beauty și fashion m-au atras întotdeauna. Deși am început strict pe beauty, cu anii și eu ca om m-am schimbat, iar acum abordez și teme precum sănătatea și călătoria.

Cum te apuci de vlogging mai exact? Pur și simplu îți setezi câteva idei în minte și apeși pe butonul de înregistrare?

Dai rec. Ăsta este efectiv primul pas. Să ai curajul să te expui, să fii prezent, este bariera cea mai mare, pe care și eu am întâmpinat-o prima dată. Până am postat primul clip, filmasem deja 2 pe care nu le-am postat niciodată, de frică.

photo

Cu ce crezi că vor pleca participanții de la prezentarea ta?

Vor vedea ce presupune să începi de jos, să îți produci singur conținutul video și, cred eu, ce înseamnă să faci ceva cu pasiune.

 

Care este cea mai grea parte din a fi vlogger?

Cred că faptul că nu exista pauză. Nu poți să faci asta 9-6. Pentru că viața nu este 9-6. Oamenii vor să fii acolo, să le raspunzi, să le dai mereu ceva proaspăt. Trebuie să fii mereu acolo pentru ei.

Unde se văd cel mai bine roadele “muncii” ca vlogger?

În mesajele oamenilor care mă urmăresc. Atunci când primesc un mesaj care “spune” că am fost măcar un pic de ajutor, atunci 100% mi-am facut treaba.

Având în vedere că deja ai multă experiență în acest domeniu, poți spune că ai ajuns unde ți-ai dorit? Ți-ai atins țelul sau încă ești pe drum?

Eu cred foarte mult în dezvoltarea continuă. Am ajuns departe, mai ales că la început nu mi-am închipuit că voi face din vlogging o carieră, dar cu siguranță mai am mult din drum de parcurs, mai am foarte multe de învățat și mulți oameni de atins cu mesajul meu. 🙂

Câteva cuvinte pentru cei care ne urmăresc, cum i-ai îndemna să fie prezenți?

Vă promit că o sa fie fun!

Deja te tentează să participi la „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”? Cumpără bilete!

Citește aici articolul despre conferință!

[products ids=125037469]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *