DJI Spark – update de firmware

Un nou firmware pentru DJI Spark este acum disponibil.

Când utilizatorii vor accesa aplicația DJI GO 4, cei ce au acces la internet vor putea să descarce noul update de firmware pentru drona și bateria lor. Noul update poate fi descărcat și de pe aplicația pentru Desktop, DJI Assistant 2. Utilizatorii de DJI Spark ar trebui să facă acest update înainte de data de 1 septembrie. Acest update este important deoarece va maximiza siguranța zborului în așa fel încât posesorii de drone DJI Spark să se bucure cât mai mult de experiență.

De asemenea, noul Firmware ajută sistemul bateriei pentru a optimiza puterea acesteia în timpul zborului. Update-ul va adăuga și suport pentru a face DJI Spark compatibil cu ochelarii DJI și va optimiza funcția PalmLaunch pentru o mai bună stabilitate după ridicarea de la sol, plus o acuratețe îmbunătățită a controalelor din modul QuickShot Dronie și sporirea compatibilității telecomenzii după sincronizarea cu noul firmware.

dji spark

Dacă update-ul nu este făcut până în data de 1 septembrie, DJI Spark nu va putea să se ridice de la sol. DJI au decis că acest lucru este necesar pentru a maximiza siguranța zborului și fiabilitatea produsului, pe care le consideră priorități de top. Update-ul de Firmware de la sfârșitul acestei luni, vine după cel cu noi caracteristici și opțiuni la începutul lunii august pentru Spark, pentru a întări legătura între foto și video cu îmbunătățiri, incluzând un gest nou pentru a porni și opri înregistrarea video și opțiuni noi QuickShot video pentru un control mai cinematic.

[products ids=125035842]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.