Pe 15 august vă așteptăm la Gelato Party la F64

Știm că 15 august este zi liberă. Cu toate acestea, orice zi liberă merită petrecută investind în pasiunile tale, nu? Și noi știm că ești devotat fotografiei. În plus, afară este foarteee cald. De aceea ți-am pregătit o surpriză răcoroasă.
Astfel, pe 14 și 15 august magazinul F64 este deschis și te așteaptă cu sute de reduceri și zâmbete. Iar pe 15 august, alături de Siviero Maria, ești invitat special în magazin pentru a te răcori cu un gelato!
Cel mai tare Gelato Party este doar la o linguriță distanță de tine! De ziua ei, Siviero Maria face cinste la F64 de la ora 12:00 și până la ultima înghițitură 🙂
 
CONCURS
Am pregătit și un concurs, prin care poți câștiga gelato pentru o petrecere de 20 de persoane!
Ce ai de făcut? Fotografii, normal! Fă-ți o fotografie la cornerul Siviero Maria din magazinul F64, posteaz-o în Social Media (Facebook sau Instagram) cu hashtag-ul #SivieroMariasiF64 și intri în tragerea la sorți! Câștigătorul urmează să fie anunțat maxim pe 18 august aici, pe Facebook și pe contul social unde a postat fotografia.
siviero maria
Despre Siviero Maria
Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria. 

Siviero Maria este un GELATO autentic italian, produs după rețete tradiționale, de către maeștrii gelatieri, care sunt specializați în producerea unui gelato cremos. Astfel, s-a ajuns la o producție anuală de 9000.000 kg, iar până în 2014, capacitatea de producție a crescut până la 12.000.000 kg pe an.

Întregul proces de producție este realizat cu măiestrie, începând de la preparea gelato, până la umplerea cutiilor și decorare. Fiecare cutie de gelatoSiviero Maria este umplută manual în fabrica din Italia. Abilitățile maeștrilor gelatieri permit păstrarea unui gelato cremos, chiar și atunci când îl iei direct din frigider.

Următorul pas, după umplerea cutiilor, este decorarea manuală. Gelato este decorat manual cu produse prime de calitate, precum alune de pădure din Piemonte, fistic din Sicilia, biscuiți Amaretti, ciocolată din Belgia, boabe de cafea învelite în ciocolată, fructe confiate.
În ceea ce privește varietatea există 17 sortimente, de la clasicele Vanilie, Ciocolată, Căpşuni sau Fructe de pădure, la arome speciale cum sunt Cafeaua, Lămâia, Bacio – o combinație de ciocolată cu alune sau Mentă cu ciocolată, dar și varietăți de arome specific italiene cum sunt Stracciatella, Cappuccino, Panna Cotta, Affogata sau Tiramisu.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Buna ziua doamna Sabina.
    Gelato este inghetata? Sau este vreun sortiment diferit si de accea numele "gelato" mentionat in articol?
    Va multumesc si ne vedem pe 15 la o linguritza.

    • Foarte bun evenimentul. Am mancat straciatella, foarte bun. Recomand.
      multumiri doamnei Sabina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.