Despre Olympus – despre fotografie, cu fotografie

Te așteptăm miercuri, 2 august 2017, începând cu ora 19, în sala expozițională F64 (Blv. Unirii, nr. 45) pentru a vernisa expoziția “Despre Olympus – despre fotografie, cu fotografie”, semnată de Mircea Bezergheanu. Fotograful va susține și o prezentare generală dedicată Olympus cu exemplificări. Mircea ne va vorbi și despre E-M1 Mark II,   plus obiectivele din gama PRO/Premium.

Evenimentul va fi LIVE, pe Facebook.

Despre Mircea Bezergheanu

olympus

Când tu te pui la adăpost, pentru că plouă, e viscol sau caniculă, Mircea Bezergheanu fotografiază. Și nu o face pentru a mai bifa un salon, expoziție sau concurs. O face pentru că iubește ceea ce face. Mircea este prieten ca o furtună, tată ca un lup, furând din timpul lui pentru al dărui celor care nu au timp. Nu-l căuta în galeriile fotografilor, nu este prezent acolo, dar dacă ai noroc poate-i zărești umbra, undeva într-o noapte când e cazat la un hotel cu miliarde de stele, lângă cel mai iubit copac din Dobrogea.

olympus
(c) Mircea Bezergheanu

Înainte de a ne întâlni în sala expozițională, Mircea ne-a mărturisit că trecerea de la un sistem cu care ești obișnuit, cu care lucrezi de zeci de ani la altul nu este simplă, ci vine cu anumite compromisuri. Trebuie să te adaptezi la noile funcții cu care vine sistemul ales, iar asta poate pune piedici și poate genera puțină frică și reticență.

Fotograful a trecut prin asta, schimbând un DSLR Nikon cu sistemul micro4/3 de la Olympus. Ce a găsit în noul aparat i-a depășit așteptările și a topit orice urmă de îndoială cu privire la aparatele foto mirrorless.

Cum despre fotografie vorbește numai cu fotografii, te invită să îl însoțești într-o călătorie epică începută în Dobrogea și care a continuat până la vulcanul din Tenerife. Va povesti cu fotografiile pe pereți despre ce a făcut, cum a făcut, cu ce a făcut. Va încerca să răspundă la toate întrebările tale legate de acest nou sistem, înțelegând teama firească pentru o revoluție tehnologică ce s-a derulat fără a prinde măcar de veste. Chiar dacă nu a reușit să puncteze toate subiectele propuse – spre exemplu nu are un material subacvatic realizat cu noul sistem, a adunat suficient material pentru discuta sincer și la obiect despre fotografie și tehnologie.

olympus
(c) Mircea Bezergheanu

Evenimentul va fi LIVE, pe Facebook.

Ne vedem pe 2 august 2017, începând cu ora 19, în sala expozițională F64 (Blv. Unirii, nr. 45)!

Nu uita, expoziția va rămâne pe simeze în luna august!
[products ids=125030094]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Am realizat fotografiile pe hârtie argentică, la dimensiune mare, ptr. ca voi să puteți evalua calitățile aparatului pe mediul final – fotografia pe hârtie cu halogenură de argint.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.