Mult așteptatul Canon 6D Mark II este aici!

Exprimaţi-vă viziunea creativă cu aparatul foto DSLR full frame de cea mai nouă generaţie! Canon Europe prezintă mult-aşteptatul model EOS 6D Mark II!

Astăzi 29.06.2017, Canon Europe liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagine, a prezentat publicului mult-aşteptatul model EOS 6D Mark II potrivit atât pentru cei pasionaţi de fotografie, cât şi pentru fotografi profesionişti. Un aparat foto DSLR full frame, care beneficiază de cele mai noi tehnologii Canon, modelul EOS 6D Mark II este dedicat acelor fotografi care vor să atingă un nou nivel în arta fotografierii.

Urmaşul modelului EOS 6D, EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR full frame cu funcţii foarte avansate, potrivit în numeroase domenii de fotografie de specialitate, de la călătorii la portrete. Modelul asigură utilizatorilor un progres uriaş, oferind posibilităţi mai bune de fotografiere, control şi flexibilitate suplimentare pentru a vă putea exprima viziunea prin intermediul fotografierii. EOS 6D Mark II a fost dezvoltat pe baza reacţiilor primite de la utilizatori şi astfel, cu ajutorul acestui aparat, fotografii îşi vor putea întrece limitele, în timp ce îşi folosesc creativitatea la potenţial maxim. Cu noul său senzor full-frame, datorită procesorului DIGIC 7, a sistemului de focalizare automată în 45 de puncte şi tehnologiei Dual Pixel CMOS AF, modelul EOS 6D Mark II oferă imagini de cea mai înaltă calitate, îndeplinind aşteptările fotografilor profesionişti şi a celor amatori, deopotrivă.

Noul senzor CMOS de 26,2 megapixeli al aparatului EOS 6D Mark II oferă utilizatorilor care folosesc în prezent modelul Canon EOS 6D şi modele EOS DSLR cu senzor APC-S, o calitate de inegalat a imaginii şi performanţă îmbunătăţită. Intervalul dinamic ridicat asigură o latitudine de expunere excepţională, permiţând utilizatorilor să îşi depăşească limitele atunci când fotografiază în condiţii de iluminare puternică. ISO 40.000 îmbunătăţit, care se poate extinde până la ISO 102.400, vă permite să rămâneţi flexibili, aşadar fotografii de documentare vor putea surprinde scene cu toată încrederea că detaliile vor fi surprinse chiar şi în cele mai întunecate nopţi. Dotat cu cel mai nou procesor DIGIC 7, tehnologia de care dispune modelul EOS 6D Mark II poate genera fişiere de înaltă calitate direct din aparat. Fie că fotografiaţi un cer înstelat în grădina voastră sau chiar Aurora Boreală, utilizatorii ţin acum în mâna lor butonul pentru efectul „wow“ şi îşi pot extinde portofoliile în domenii noi şi palpitante.

Folosind EOS 6D Mark II, utilizatorii vor avea un control mai mare la exprimarea viziunii lor creative, datorită sistemului de focalizare automată în 45 de puncte, care poate fi personalizat şi care permite o urmărire mai precisă. Trecerea la EOS 6D Mark II oferă utilizatorilor posibilitatea să surprindă scenarii dificile, cu acţiune spontană şi rapidă, precum un cuplu proaspăt căsătorit mergând pe un culoar plin de confetti. Pe lângă îmbunătăţirile de procesare a imaginilor datorită procesorului DIGIC 7, modelul EOS 6D Mark II poate intui deplasarea unui subiect în cadru, iar răspunsul aparatului este rapid. Având o viteză de 6,5 cps, Canon 6D Mark II oferă nenumărate noi posibilităţi. Noul sistem de focalizare automată al aparatului foto 6D Mark II are capacitatea de a se bloca pe subiecte chiar şi în condiţii de iluminare foarte slabă, fiind ideal pentru portrete în lumină ambientală diminuată.

Tehnologia renumită de focalizare automată CMOS Dual Pixel a Canon permite o urmărire de înaltă performanţă, precum şi o focalizare mai discretă şi timpi de focalizare mai scurţi, pentru filme. Aceste funcţii reprezintă un mare avantaj atunci când fotografiaţi macro sau când realizaţi fotografie de produs cu ajutorul ecranului Live View.

Canon 6D Mark II este primul aparat foto EOS care include funcţie încorporată de stabilizare a filmelor pe 5 axe, care atenuează tremurul atunci când filmarea se face din mână sau în mişcare. Ecranul tactil LCD cu unghi variabil permite utilizatorilor să schimbe focalizarea prin simpla atingere a ecranului şi să ajungă în unghiuri neobişnuite atunci când surprinde perspective neobişnuite sau o mulţime.

Acum este şi mai uşor să fiţi creativi iar filmarea la rezoluţie de până la 4K este ideală pentru surprinderea stelelor căzătoare în detalii extraordinare. Intervalometrul încorporat oferă utilizatorilor posibilităţi maxime atunci când editează filmele cu redare accelerată.

Oferind o conectivitate mai inteligentă, modelul EOS 6D Mark II se poate lăuda cu opţiunile de Wi-Fi şi Bluetooth pentru ca dumneavoastră să rămâneţi mereu conectaţi. Dându-le utilizatorilor şi mai multă flexibilitate la transmiterea imaginilor către dispozitive inteligente, aceştia îşi pot partaja munca pentru a-şi accelera fluxul de lucru. Funcţiile aparatului oferă fotografilor posibilitatea de a-şi controla aparatul foto de le telefonul inteligent pentru a realiza de la distanţă fotografii sau clipuri video; un avantaj pentru utilizatorii preocupaţi să nu îşi deranjeze subiectul prin mişcare, de exemplu ca în cazul unui fluture aflat în repaos. GPS-ul integrat urmăreşte locaţia, permiţându-vă să ţineţi o evidenţă automată a destinaţiilor în care vă creaţi poveştile.

Canon 6D Mark II este aparatul de care au nevoie acei utilizatori care îşi doresc mereu imagini de cea mai înaltă calitate, pentru a putea da viaţă poveştilor lor. Cu EOS 6D Mark II, utilizatorii pot fotografia cu încredere indiferent de condiţiile de iluminare, având precizie şi claritate, astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe viziunea lor creativă. EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR full frame compact şi uşor. Aparatul foto este rezistent la praf şi umezeală, fiind ideal pentru fotografiere în mişcare deoarece asigură o performanţă de top şi vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor. EOS 6D Mark II le conferă utilizatorilor săi puterea de a-şi aborda fotografiile în noi moduri incitante şi oferă performanţă înaltă pentru ca aceştia să-şi poată dezlănţui creativitatea.

Conexiunea permanentă dintre un dispozitiv inteligent şi aparatul foto prin intermediul Bluetooth necesită efectuarea de setări prealabile în aplicaţia Canon Camera Connect. Stabilitatea conexiunii Bluetooth depinde de modelul de dispozitiv inteligent şi de alţi factori de mediu.

[products ids=125036477,125036478]

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

 • Pretul este absurd, peste 2200 euro in Romania. Iar prin alte parti are si o portie serioasa de review-uri negative legate de IQ.

  • Salut Bogdan.
   Dupa parerea ta cat vrei oare sa coste acest aparat pt tine, Bodgan? Nu lucrez la f64 asa ca nu tin partea nimanui.Sunt fotoreporter si fotograf profesionist de foarte multa vreme in presa romanesca si colaborator pe wildlife la NG Romania. ( Facebook: https://www.facebook.com/silviu.matei.54 )
   Lucrez cu ambele si Canon si Nikon. Varfuri de gama si stiu cu ce se mananca multe.
   Referitor la pret :Cui nu ii convine convine pretul nu cumpara. Nu te obliga nimeni. Fiecare cumpara ce isi permite.Ce camera foto ar fi buna pentru tine? Te intreb asa din curiozitate.
   Ieftin si bun nu exista iar fiecare gama de aparate are pretul ei.In timp o sa mai scada cum sa intamplat cu mai toate camere foto. Noul 6D are cateva lucruri noi implementate in el iar asta costa. Asa sa intamplat cu fiecare camera foto nou lansata pe piata. Cui ii place il cumpara, cui nu, nu il cumpara. Gandeste-te ca fratele lui mai mic sa adresat in special fotografilor amatori care isi doreau un FF. Au avut un FF bun si acum au un FF mult mai bun. Eu am tras wildlife cu 6D-ul "vechi" si am fost multumit. Daca un aparat este bun pentru wildlife unde nu ai conditii ideale de fotografie pt ca animalele ies mai mult pe seara, deci lumina slaba atunci pt restul de foto ( in studio, pe strada,macro, etc) este foarte bun.
   Pe BH pretul este de 1999 USD adica aproape 7900 lei la un curs de 3,9 la dolar. Fara taxe si vama. Daca adaugi taxele si vama din Romania o sa ajungi la un pret de peste 2200 Euro.Mie unul mi se pare un pret ok.
   Si nu au cum sa-l dea mai ieftin deocamdata.Nu tin partea vanzatorului si nici a cumparatorului. Pt veniturile noastre din tarisoara nostra e scump. Daca esti un fotograf amator si nu scoti bani din foto atunci este foarte scump. Daca traiesti din foto atunci in functie de venituri si ce faci in fotografie poate ca il poti achizitiona. Numai bine.si lumina buna.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *