Descoperă orașul cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+

#UnboxYourCity– Descoperă orașul cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+!

 Astăzi, 23 iunie 2017, Tehnologia Samsung îi provoacă pe pasionații de fotografie și nu numai să descopere cele mai frumoase locuri din oraș în cadrul celui mai mare Instawalk, ce are loc simultan în 8 orașe din România. #UnboxYourCity, cel mai mare Instawalk, are loc în: București, Brașov, Cluj -Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Sighișoara și Timișoara în acest weekend.

De data aceasta, tehnologia are rolul de a-i ajuta pe oameni să descopere locurile din jur, să surprindă amintiri și să se înscrie în cursa pentru promovarea oașului. Pentru a participa, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Questo, disponibilă în Google Play și App Store, să parcurgă traseul selectat pentru orașul lor și să posteze cel puțin o imagine cu hashtag-urile #UnboxYourCity și #UnboxOraș, împreună cu tag către contul Samsung Romania. Aplicația Questo va trimite pe toată durata Instawalk-ului remindere speciale pentru publicarea fotografiilor, astfel încât nimeni să nu rateze obiectivele de vizitat.

„Tehnologia ne ajută în fiecare zi să descoperim lucruri noi, fie că ne propune să învățăm, căutăm noi metode de distracție sau să comunicăm. Astfel, prin campania #UnboxYourCity, tehnologia Samsung preia tocmai acest rol de a ajuta utilizatorii să îmbine într-un mod pozitiv viața socială reală cu cea din online pentru a descoperi locurile speciale ale fiecărui oraș în parte. Și, ca să dăm încă un motiv bun de a ieși din casă, cei care acceptă provocarea pot câștiga câte un Gear Fit2 în fiecare oraș și marele premiu, un Galaxy S8”, a declarat Ioana Sigarteu, Social Media Supervisor Samsung Electronics.

Orice utilizator al rețelei de socializare Instagram are posibilitatea de a participa la Instawalk-ul organizat de Samsung.

Opt Instagrammeri au pornit deja în descoperirea celor mai frumoase locuri din cele opt orașe, împreună cu cele mai noi smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, fiind sursele de inspirație pentru cei care vor să se înscrie în concurs: discoverbucharest, ig_romania, katairobi, retrobychoice, alexandrudrg, romaniapitorească, pele_ph și larisa.bilașco.

[products ids=125034468,125034474]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.