Pleci în concediu? Vino la F64 înainte!

A venit în sfârșit vara, perioada din an pe care mulți dintre noi o așteptăm cu nerăbdare. Copii și studenții iau vacanță, iar adulții caută escapade în concedii cu sau fără cei mici. Oricare ar fi alegerea noastră cert este că vom vrea să ne întoarcem cu fotografii de pe meleagurile îndepărtate de casă, să le povestim tutror și să le arătăm ceea ce nu vom putea uita niciodată.

Astfel, F64 este pregătit cu cele mai bune oferte pentru vacanță. Dacă ești în dubii, cu siguranță vei avea de unde alege și dacă te temi că încă nu ai suficiente cunoștințe fotografice ai șansa să participi la cursul de fotografie cu Marcel Cristocea, Introducere în lumea Sony mirrorless pe 13 iunie!

vacanță

Mirrorless-urile, compactele și smartphone-urile performante sunt ideale pentru fotografia de călătorie, iar acest curs mizează pe asta, adresându-se tuturor persoanelor care au achiziționat pentru prima oara un aparat mirrorless Sony (seria A6 și A7) sau care doresc să afle mai multe detalii despre aparatele mirrorless Sony.

Și că tot am menționat compactele, aruncă o privire peste acest Nikon AW100!

Ne-am gândit și la pasionații DSLR întrucât vara aceasta o începem în forță cu Nikon D610, un DSLR full-frame perfect pentru pasionații de detalii, indiferent de lumina în care fotografiază. Știm că există și sceptici în acest sens, așa că ți-am pregătit o mulțime de oferte și pachete la blițurile de studio.

Chiar dacă nu ești fotograf profesionist, să nu crezi că am uitat de tine sau de cei mici. Fujifilm Instax este metoda ideală de a suprinde amintirile din vacanță, fără să mai fi nevoit să le printezi și fără să le mai uiți pe un hard sau calculator. Cu Fujifilm te bucuri de fotografia instant!

Că tot am adus vorba despre harduri externe, ți-am pregătit reduceri de până la 15% la acestea, pentru ca tu să ai cât mai mult spațiu de stocare al amintirilor importante! Cum cardurile de memorie sunt un element vital pentru orice fotograf, te așteaptă 30% reducere la SanDisk.

Nu în ultimul rând, pentru cinefilii care preferă să admire creațiile cinematografice și/sau videografice în locul realizarea acestora venim în întâmpinarea voastra cu Pachete Smart – TV Philips + telecomanda.

PS: Vrem să ne menținem locul de blog educativ nu doar comercial, așa că te invităm să te uiți și peste aceste filmulețe cu sfaturi foto de vacanță![products ids=125032907,125007972,125029078,125020674,125005191,125026868,125034630]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *