Sărbătorim Ziua Copilului cu Canon Selphy!

Ziua Copilului este un eveniment important pentru mulți dintre noi. Pentru părinți amintește de minunea sau minunile pe care le-au adus pe lume, iar pentru fiecare dintre noi, este ocazia de a sărbători copilul ce se regăsește în interior sau măcar s[ ne amintim cu nostalgie, despre vestita perioadă din viață. Perioada în care se spune că nu aveam griji.

Cum F64 este un magazin dedicat pasiunii tale, putem spune că pasiunea cea mai arzătoare și autentică se regăsește la cei mici. Ei ne fiind încă frânați de problemele cotidiene.

Astfel, de Ziua Copilului, vom avea câteva evenimente speciale în Magazinul F64 și îți vom oferi posibilitatea de a printa câte o fotografie cu imprimanta Canon Selphy!

Vino la eveniment!

În intervalul orar 10:00 – 22:00, cei mici se vor putea bucura de ființele fantastice bine cunoscute, Rapunzel și Tinkerbell care au pus la cale un program special, ce include și modelare de baloane și pictură pe față, printre altele.

Tot pentru distracția celor mici am pregătit o mașină cu baloane de săpun, dar și nenumărate baloane clasice, plus un stand de vată de zahăr special amenajat!

Fiindcă știm că pe măsură ce ne maturizăm copilul interior se ascunde undeva, făcând loc adultului responsabil, am pregătit pentru cei mari ocazia de a printa câte o fotografie cu Canon Selphy!

Mai multe despre Canon Selphy

canon selphy

Canon Selphy CP1200 este o imprimantă foto compactă și portabilă, transformând printarea fotografiilor din ceva costisitor și anevoios în ceva simplu cu ajutorul căruia poți umple fără griji un album de fotografie.

Imprimi fără efort direct de pe mobil, cu Apple AirPrint sau cu ajutorul aplicației Canon PRINT Inkjet/SELPHY. Imprimanta Canon Selphy vine și cu un buton Wi-Fi dedicat ce îți oferă acces instantaneu la setările Wi-Fi pentru conectare și imprimare rapidă prin wireless. Desigur că, poți printa și direct de pe cardurile tale de memorie, stick-uri USB sau camere foto compatibile cu PictBridge.

Tehnologia oferă un spectru de 16,8 milioane de culori și asigurând o profunzime și o gradație superbă a culorilor, iar optimizarea automată a imaginilor corectează în mod inteligent imperfecțiunile imaginilor.

Hârtia dedicată Canon Selphy protejează fiecare material imprimat împotriva stropilor, petelor și decoloării pe o durată de până la 100 de ani, dacă imaginile sunt păstrate într-un album.

De asemenea, această imprimantă este utilă și petru fotografii care desfășoară proiecte în diverse colțuri ale țării sau ale lumii, asigurându-le posibilitatea de a le lăsa o amintire printată celor fotografiați.

ziua copilului

Cu mic cu mare, vă așteptăm să sărbătorim Ziua Copilului în magazinul F64 și abia așteptăm să vedem fotografiile inedite care vor fi printate!

[products ids=125024348]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.