Canon Cashback: Descoperă cele mai bune promoții, la F64!

Canon lansează o nouă campanie Cashback, în perioada 17 mai-31 iulie 2017.

Probabil ai mai auzit de ofertele de tip cashback pentru achiziționarea de echipamente foto-video.

Mecanismul este foarte simplu, și presupune următorii pași:

Ți se va cere să completeze numărul de serie al produsului, să scanezi și să încarci o copie a facturii sau a bonului fiscal, plus alte câteva detalii. În urma înregistrării vei primi un email de confirmare. Fără el, înregistrarea nu este validă. Pentru sfaturi referitoare la modalitatea de completare a formularului, poți căuta secțiunea despre formularul de solicitare on-line.
În plus, pe lângă suma aferenta produsului, beneficiezi în mod gratuit de spațiu cloud în cadrul aplicației Irista!

Dar haide să vedem câteva dintre cele mai avantajoase oferte din cadrul Canon Cashback de vară:

Canon EOS 6D – cashback 700 lei

cashback
O cameră DSRL cu un corp compact și foarte solid , beneficiind de un senzor full frame de 20,2 megapixeli. Un aparat ideal pentru fotografia de tip portret sau de călătorie, oferind un control strict asupra adâncimii câmpului şi o alegere variată a obiectivelor cu unghi larg EF. Oferă performanțe incredibile la valori ISO mari, fiind companionul ideal pentru călătorii, și nu numai.
Sistemul de autofocus cu 11 puncte include un senzor central cu sensibilitate de -3 EV, fiind extrem de rapid și precis chiar și în condiții de iluminare scăzută.
Dacă vrei să citești și câteva dintre impresiile utilizatorului, îți recomandăm:

Canon EOS 7D mark II – cashback 675 lei


Deși lansat în 2014, la Photokina, Canon 7D mk II rămâne în topuri și pe lista de achiziție și preferință a multor pasionați foto care nu își doresc să facă încă pasul spre full frame dar vor un aparat extrem de performant.
Construit în jurul unui senzor CMOS APS-C de 20,2 de megapixeli, Canon 7D mk II poate înregistra cadre în rafală cu până la 10fps și a preluat de la vârful de gamă, Canon 1DX, sistemul de focalizare cu 65 de puncte în curce. Mai mult, dispune de două procesoare de ultimă generație DIGIC VI, salvează fotografiile simultan pe carduri SD/CF (2 sloturi) și are GPS încorporat.
În plus, funcțiile video sunt exceptionale, grație sistemului de focalizare Dual Pixel CMOS AF și funcției Movie Servo AF. Canon EOS 7D Mark II filmează Full HD cu 60fps.
Citește și review-ul lui Cristian Vasile, aici.

Canon EOS M5 – cashback 450 lei


Canon EOS M5 are un senzor CMOS de 24MP, folosește tehnologia Dual Pixel și are un procesor de imagine DIGIC 7. Modelul M5 este mai potrivit pentru entuziaștii fotografiei decat predecesorul M3 datorită punctelor de control adăugate, a capacității de a trage în rafală la 7fps și a filmarii la rezoluție 1080/60p.
Ecranul de 3” poate fi mișcat în sus până la 85° și în jos până la 180°. În plus, permite focalizarea prin atingere chiar și când folosiți vizorul electronic. Aparatul vine cu Wi-Fi și NFC, dar și cu Bluetooth, consumând puțină energie pentru o conexiune de durată.
Descoperă mai multe în review-ul amplu despre Canon M5,  realizat de Sorin Voicu.

Canon EOS 80D – 450 lei cashback


Canon 80D este asemănător din punct de vedere al designului body-ului cu generația anterioară, dar este construit în jurul unui senzor CMOS APS-C reproiectat, capabil să înregistreze imagini statice la o rezolutie de 24Mp.Nu doar senzorul a fost actualizat, ci aparatul include un modul AF mai performant, care are 45 de puncte de focus, toate de tip ‘cruce’.
Poate înregistra imagini în rafală cu până la 7 cadre pe secundă, cu AF activ, iar sistemul Dual Pixel AF (DAF) a fost și el îmbunătățit, oferind acum focalizare automată continuă în modul Live View.
Ecranul LCD este rabatabil (lateral) și sensibil la atingere, iar vizorul optic oferă o acoperire 100% a cadrului. Vine cu Wi-Fi, NFC ca și “dotari standard”, iar autonomia acumulatorului depășește 1.000 de cadre, în practică.
Citește mai multe aici.

Nu doar aparatele intră însă în campania de cashback, ci și o serie întreagă de obiective foto, printre care:

Canon EF 16-35mm f/4L IS USM – cashback 450 lei


Canon EF 16-35mm f/4L IS USM este un obiectiv foto grandangular cu zoom, care oferă o excelentă perfomanță optică pe întreaga plaja focală, find dedicat cu aparatele foto cu senzor full frame, dar compatibil și cu cele cu senzor APS-C.
Un obiectiv compact și ușor, cu diafragma f/4 pe întreaga plajă focală, ideal pentru fotojurnalism, fotografii de arhitectură și de eveniment, unde este necesar să te apropii de subiect, sau când nu ai prea mult spațiu de desfășurare.

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM – cashback 675 lei


Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM este teleobiectivul cu zoom al fotografului profesionist, esențial pentru sport, natură sălbatică sau portrete. Cu o calitate uimitoare a imaginii, dispune de un design solid și durabil, și pune la dispoziție un stabilizator de imagine în 4 trepte.
Utilizează un motor USM (motor ultrasonic) de tip inel și noul algoritm AF pentru a genera o focalizare automată la viteză mare, cu o funcționare deosebit de silențioasă. Distanța minimă de focalizare a fost redusă la 1,2 m, permițând fotografilor să stea mai aproape de acțiune.

Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II US – cashback 675 lei


Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM este un teleobiectiv cu zoom compact și ușor de manevrat, ideal pentru fotografia de sport sau de natură sălbatică.
Cu o calitate optică de excepție, specifică obiectivelor din seria L, Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM vine cu o serie de îmbunătățiri notabile față de modelul anterior: focus complet intern reproiectat, distanță de focalizare mai mică, tratamente optice de ultimă generație, bokeh extrem de atrăgător și un stabilizator de imagine îmbunătățit.
Citește și review-ul realizat de Sorin Onișor, aici.

Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM – cashback 315 lei


Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM face parte din prestigioasa serie de obiective foto L de la Canon, fiind ideal pentru fotografia macro și close-up, dar și pentru portrete sau alte aplicații. Este primul care deține un stabilizator de imagine cu detecție de unghi și de deplasare, extrem de eficient la distanțe de focalizare apropiate. De asmenea, este un obiectiv care beneficiază de stabilizare hibridă: poate corecta atât deviația unghiulară, cât și mișcările laterale, evidente la factori mari de magnificație în zona macro.
canon
Descoperă mai multe despre fotografia macro în acest mini-ghid.
Asta nu este însă tot!

Ofertele cashback sunt valabile și pentru aparatele foto compacte, pentru multe alte obiective , imprimante Canon, blițuri sau camere video.

Nu uita că achiziționând produsele în timpul acestei campanii beneficiezi în mod gratuit și de spațiu cloud în cadrul aplicației Irista!

 
Save
Save
Save
Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.