Canon prezintă o actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV

 Interval dinamic extins şi gradaţie a culorii simplificată – Canon prezintă o actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV

Astăzi, 8 mai 2017 – Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagine, anunţă o nouă actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV, ca urmare a feedback-ului primit din partea comunităţii internaţionale de fotografi şi videografi profesionişti. Odată cu îmbunătăţirile aduse, Canon Log (C-Log) – o funcţie în gama EOS Canon pentru cinema – va putea fi adăugat celui mai recent model EOS 5D, oferind un interval dinamic îmbunătăţit şi un proces mai simplu de gradaţie a culorilor.

Creat pentru a asigura o creştere de 800% a intervalului dinamic, C-Log minimizează pierderea detaliilor în părţile cele mai întunecate şi cele mai luminoase ale imaginii. Atunci când este utilizat C-Log la modelul EOS 5D Mark IV, setarea valorii ISO la 400 asigură cel mai mare interval dinamic de 12 stopuri, ideal pentru înregistrare în condiţii dificile de iluminare.

canon

Oferind libertate maximă în post-producţie, C-Log modifică datele de procesare a imaginilor după ce imaginea a fost capturată. Ca urmare, videografii şi realizatorii de filme vor putea potrivi uşor culorile din înregistrările realizate cu alte camere video, inclusiv cele din gama Canon Cinema EOS. Se vor putea combina filmări realizate cu orice aparat foto sau cameră video şi culorile vor putea fi aliniate într-un singur proces de gradaţie a culorii, obţinând o culoare finală universală şi un aspect coerent, indiferent dacă filmul este realizat cu aparate foto sau camere video diferite.

De asemenea, C-Log reduce zgomotul, în special în zonele de umbră care pot apărea în timpul gradaţiei de culoare. Această actualizare permite procesului de gradaţie a culorii dintr-o filmare să fie mai flexibil prin producerea unor culori fidele cu aberaţii de culoare minime.

Actualizarea C-Log va fi disponibilă sub forma unui serviciu contra cost, exclusiv prin intermediul centrelor service autorizate Canon.

[products ids=125029696]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.