CONCURS: “Frumusețea tradiționalului românesc” – câștigători

Postat de: F64 F64

În luna Paștelui, o perioadă plină de tradiții românești și de însemnătate pentru noi, F64 și Garanti BANK au lansat înainte de sărbători, concursul “Frumusețea tradiționalului românesc”, pentru a vă acorda suficient timp să surprindeți momentele importante. De la slujba de înviere până la vestita masă în familie sau cadourile deschise de copii, vizitele la țară și multe altele.

Concurenții trebuiau să surprindă, pentru a câștiga premiul cel mare, tradițiile specifice acestei perioade fie că sunt mai mult sau mai puțin cunoscute sau orice alte imagini care surprind spiritul primăverii și locuri din România.

Cum ne apropiem însă cu pași repezi de sezonul festivalurilor și al concediilor, a venit vremea să anunțăm câștigătorii concursului “Frumusețea tradiționalului românesc”

Juriul format din Marcel Cristocea, Ovidiu Lazăr, un reprezentant F64 și un reprezentant Garanti Bank, a căutat să regăsească în imagini, pe lângă temele menționate, și emoție, naturalețe, poveste. Toate acestea respectând regulile bine cunoscute de compoziție și dând dovadă de creativitate.

Concurenții au putut înscrie maxim 3 fotografii în platforma de concurs F64, până la data de 23 aprilie 2017 și au fost îndemnați să-și proceseze fotografiile minimal (levels, contraste, saturație etc), fără a se accepta însă colajele.
Așadar, iată câștigătorii concursului “Frumusețea tradiționalului românesc”:

Locul I – câștigătorul voucherului în valoare de 1300RON (oferit de Garanti Bank) pentru a achiziționa produse de la F64 este Valentin Cristian.

concurs
(c) Valentin Cristian

Locul II – câștigătorul imprimantei Canon Selphy CP-1200 (premiu oferit de F64) este OVI.

(c) Ovi
(c) Ovi

Locul III – câștigătoarea unei genți Somita Navi 21  (premiu oferit de F64) este Georgeta Bochis.

concurs
(c) Georgeta Bochis

Concurenții nu au putut câștiga mai mult de un premiu.

Felicitări tuturor și mult spor la fotografiat!

Întrucât urmează mini vacanța de 1 mai, F64 vă urează distracție sau odihnă plăcută!

PS: Și nu uitați să rămâneți cu ochii pe noi, căci, cu siguranță vom reveni cu alte concursuri interesante!test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top