Noua compactă cu super zoom – Canon PowerShot SX730 HS

Canon îşi reînnoieşte astăzi gama de aparate foto pentru călătorii, PowerShot SX, cu un nou aparat foto elegant, cu super zoom – modelul PowerShot SX730 HS. Un aparat foto puternic pe care îl poți purta în buzunar, modelul combină senzorul CMOS de 20,3 MP cu un procesor DIGIC 6 şi poate fotografia în rafală până la 5,9 cps, astfel încât nu veţi pierde nici un moment. Fie că este vorba de spectacole stradale spontane sau de bazaruri pline de viaţă din oraşele pe care le vizitezi pentru prima dată, de apusuri sau peisaje spectaculoase, modelul PowerShot SX730 HS este însoţitorul perfect în toate aventurile.

Zoom puternic şi calitate înaltă

Dotat cu obiectiv grandangular cu zoom optic de 40x şi cu ZoomPlus de 80x, modelul PowerShot SX730 HS este perfect pentru fotografiere versatilă în plan îndepărtat sau apropiat. Având o grosime de doar 39,9 mm, aparatul foto poate încăpea fără probleme în rucsac sau în buzunar, fiind ideal pentru fotografierea în mişcare. Datorită vitezelor mari de AF de 0,12 secunde şi a celor 8 moduri de IS inteligent, plus IS dinamic avansat pe cinci axe la filmare, fotografiile şi filmele full HD vor beneficia de focalizare perfectă şi de claritate fără cusur, chiar şi atunci când condiţiile de fotografiere sunt neprielnice.

PowerShot SX730 HS

Este mai uşor să fii creativ

Exprimă-ți creativitatea cu ajutorul modului de Fotografie creativă al modelului PowerShot SX730 HS – rapid şi uşor de utilizat în mişcare, aparatul foto realizează în mod automat cinci versiuni ale imaginii surprinse, aplicând mai multe filtre şi efecte, oferindu-ți moduri noi şi inedite de a surprinde subiectul. Adu creativitate poveştilor de pe Instagram cu ajutorul modului Clipuri Scurte, care înregistrează clipuri Full HD de patru-cinci secunde cu numeroase opţiuni de redare, inclusiv cu mişcare lentă sau rapidă. Deoarece aparatul foto este dotat cu un ecran LCD de 7,5 cm, mare şi rabatabil, vei putea să fotografiezi chiar şi din cele mai dificile unghiuri şi astfel să fii mai creativ, iar funcţia de ştampilă cu dată îți permite să datezi cu precizie toate locurile de pe Glob pe care le vizitezi.

Fotografiază, partajează şi amintește-ți

Conexiunea Wi-Fi îți permite să te conectezi instant la telefonul inteligent şi să partajezi cele mai importante momente cu prietenii şi familia, fie că vizitezi un templu dintr-o ţară îndepărtată sau că ești într-un city break aproape de casă. Conexiunea permanentă între aparatul foto şi telefonul mobil poate fi menţinută şi cu ajutorul conectivităţii Bluetooth, astfel că vei putea vizualiza fotografiile în timp ce aparatul tău se află în siguranţă în rucsac. Conectivitatea Bluetooth îți permite să avi control asupra fotografierii wireless la distanţă, ideal pentru realizarea selfie-urilor de grup. Iar cu ajutorul Aplicaţiei Camera Connect, poți sincroniza foarte uşor locaţia tuturor fotografiilor făcute cu datele GPS prin intermediul telefonului inteligent, pentru a putea marca pe hartă, cu precizie, toate aventurile, oriunde te vor purta acestea.

PowerShot SX730 HS

Caracteristici principale PowerShot SX730 HS:

  • Călătorește cu bagaje puţine şi concentrează-te pe fiecare moment
  • Perfect pentru cele mai bune momente – ziua şi noaptea
  • Înregistrează cu uşurinţă filme Full HD excelente
  • Atât de simplu sau de avansat pe cât îți doriţi
  • Conectare fără întrerupere pentru partajare uşoară

[products ids=125034637]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.