Panasonic Lumix GH5 – succes uriaș al campaniei de pre-sale!

Panasonic Lumix GH5 – succes uriaș al campaniei de pre-sale! Lumix GH5 cucerește inimile videografilor încă înainte de lansarea oficială pe piață

Preocupată fiind de satisfacerea continuă a dorințelor și așteptărilor clienților, compania Panasonic a lansat, în data de 10 februarie 2017, o campanie de pre-comandă pentru noul Panasonic Lumix GH5. Această inițiativă s-a dovedit a fi una foarte populară în rândul fotografilor și operatorilor video din toată lumea. Campania de pre-sales s-a încheiat în data de 20 martie cu un succes uriaș. Acest succes demonstrează cât de dorit și de așteptat este Panasonic Lumix GH5.

Primele camere au început deja să fie livrate cumpărătorilor. Campania de pre-sales a oferit și două beneficii viitorilor posesori ai Lumix GH5 mai exact 5 ani garanție și softul DMW-SFU1, plus un cod unic pentru activarea funcției V-LogL. Codul unic activează totodată funcția LUT (Look Up Table) care face posibilă rularea imaginilor filmate direct pe cameră prin modul V-LogL.

“Încă din faza de planificare a campaniei de marketing și vânzări pentru această cameră, am știut că Lumix GH5 va fi un mare succes. Predecesorul ei, Lumix GH4, este considerat de către mulți specialiști cea mai bună cameră pe care ei au folosit-o. Acest lucru ne face cu atât mai încântați că putem prezenta un nou produs care revoluționează abordarea utilizatorilor, stimulându-le creativitatea pentru a obține filme și fotografii perfecte”, Klara Ufnalewska, Panasonic PR Manager pentru Europa Centrală și de Est.

”A better life, a better World” – ”O viață mai bună, o lume mai bună” reprezintă principiul care îi însoțește permanent pe inginerii de la Panasonic. Numeroase produse inovative create de către compania japoneză demonstrează cel mai bine acest fapt. Seria de camere GH confirmă acest lucru precum și faptul că sunt modele de referință în industrie.

Despre Panasonic Lumix GH5

lumix gh5

LUMIX GH5 este prima camera mirrorless (DSLM) din lume care poate înregistra imagini video de înaltă precizie, fluide, la rezoluția 4K 60p/ 50p și care poate reproduce fidel imagini video 4K 4:2:2 pe 10 biți. Această cameră premium oferă performanțe excepționale, fiind ideală pentru fotografi și realizatori de filme/materiale video.

Noua functie 6K PHOTO dezvoltată de Panasonic permite extragerea de imagini statice, de aproximativ 18 megapixeli dintr-o imagine video cu definiție extrem de înaltă și cu o rezoluție de aproximativ 9 ori mai ridicată decat Full HD. În plus, o fotografie 4K echivalentă cu aproximativ 8 megapixeli poate fi extrasaă dintr-o înregistrare video la 60 fps.

Bazându-se pe o serie de tehnologii inovatoare pentru calitatea imaginii precum și pe sensibilitate și performanță într-o carcasă incredibil de mică, noua cameră LUMIX GH5 deschide calea către o nouă etapa a culturii fotografice și cinematografice.

[products ids=125030171]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *