CONCURS: “Mărțișor fotografic” – câștigători

Postat de: F64 F64

În prima lună de primăvară, în ton cu Mărțișorul și cu Ziua Femeii, F64 împreună cu Garanti Bank au lansat concursul “Mărțișor fotografic”, care s-a desfășurat în perioada 2-24 martie 2017.

Concurenții trebuiau să surprindă, pentru a câștiga premiul cel mare, tradițiile specifice acestei perioade fie că sunt mai mult sau mai puțin cunoscute sau orice alte imagini care surprind spiritul primăverii.

Juriul format din Mirela Momanu, Andrei Baciu, un reprezentant F64 și un reprezentant Garanti Bank, a căutat să regăsească în imagini, pe lângă temele menționate, și emoție, naturalețe, poveste. Toate acestea respectând regulile bine cunoscute de compoziție și dând dovadă de creativitate.

Concurenții au putut înscrie maxim 3 fotografii în platforma de concurs F64 și au fost îndemnați să-și proceseze fotografiile minimal (levels, contraste, saturație etc), fără a se accepta însă colajele.

Așadar, iată câștigătorii concursului “Mărțișor fotografic”:

Locul I – câștigătorul voucherului în valoare de 1300RON (oferit de Garanti Bank) pentru a achiziționa produse de la F64 este Radu Chiriță

(c) Radu Chiriță
(c) Radu Chiriță

Locul II – câștigătorul imprimantei Canon Selphy CP-1200 (premiu oferit de F64) este Patricia Merce

concurs

Locul III – unei genți Somita Navi 21 (premiu oferit de F64) este Ștef Manuel (Ștefan Chirobocea)

castigatori

Felicitări tuturor și mult spor la fotografiat!

Rămâneți cu ochii pe noi, căci urmează un nou concurs F64 în parteneriat cu Garanti Bank, special conceput pentru perioada Paștelui care se apropie cu pași repezi! Suntem nerăbdători să vedem felul în care fiecare fotograf percepe acesastă perioadă deosebită, plină de tradiții și sărbători.

Marcel Cristocea și Lazăr Ioan Ovidiu vor fi alături de F64 și Garanti Bank în următorul concurs.

Vă urăm o primăvară cât mai caldă, inspirațională și lipsită de griji, totul pentru a putea fotografia în voie.

Nota bene: Pe viitor, concurenții sunt rugați să își facă un cont cu numele complet/numele real, pentru a evita situații neplăcute.test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top