Câștigă o imprimantă Canon Selphy CP1200, află cum!

Vrei să câștigi o imprimantă Canon Selphy? Știm că vrei, așa că te așteptăm la F64 🙂

Canon Selphy se potriveşte perfect oriunde în casă şi este suficient de portabilă pentru a o lua la petreceri şi la evenimente de familie, așa că haide să îți povestim despre noua noastră campanie.

Mecanismul de campanie este simplu:

Comandă unul dintre produsele aflate în promoție pe pagina www.f64.ro/castiga-o-imprimanta, în magazin sau online, în perioada 23-31 martie și Canon Selphy CP1200 poate fi a ta. Concursul este unul cu tragere la sorți.

Oferta de produse este variată, de la compacte performante la aparate foto mirrorless sau DSLR, obiective pentru acestea, blițuri portabile și alte echipamente foto de studio, memorii, accesorii diverse și produse de curățare, și până la tablete grafice sau chiar telefoane.

Dar haide mai bine să povestim despre premiul pe care îl poți câștiga.

canon selphy CP1200

Premiul- o imprimantă Canon Selphy CP1200

Canon Selphy CP1200 este o imprimantă foto compactă și portabilă, pe care o poți lua oriunde și care îți permite ca amintirile tale din fotografii să dureze.

Imprimi fără efort direct de pe dispozitivul tău mobil, cu Apple AirPrint sau cu ajutorul aplicației Canon PRINT Inkjet/SELPHY. Un buton Wi-Fi dedicat îți oferă acces instantaneu la setările Wi-Fi pentru conectare și imprimare rapidă prin wireless. Sau poți imprima direct de pe carduri de memorie, stick-uri USB ori camere foto compatibile cu PictBridge.

Tehnologia de sublimare a cernelii la 300 dpi oferă un spectru de 16,8 milioane de culori și asigură o profunzime și o gradație superbă a culorilor, iar optimizarea automată a imaginilor corectează în mod inteligent imperfecțiunile imaginilor. Nu ai ce griji să-ți faci, totul este extrem de simplu cu Canon Selphy CP1200.

Un strat protector special protejează fiecare material imprimat împotriva stropilor, petelor și decoloării pe o durată de până la 100 de ani, dacă imaginile sunt păstrate într-un album. Poți chiar aplica unul dintre cele 3 finisaje semilucioase pentru a împiedica apariția amprentelor sau pentru a crea o senzație asemănătoare fotografiilor developate în laboratoarele traditionale, fără a schimba consumabilele.

Extrem de utilă și petru fotografii care desfășoară proiecte în diverse colțuri ale țării sau ale lumii, asigurându-le posibilitatea de a le lăsa o amintire printată celor fotografiați sau, de ce nu, ajutându-te în procesul de editare/selecție/ordonare a fotografiilor din proiectul realizat.

Dar mai multe vei descoperi singur, după ce o câștigi.

În această campanie pot participa și clienții gold sau silver.

Găsești regulamentul complet AICI.

[products ids=125024213,125024348]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *