Prezentări gratuite Canon – Get Ready for the Season

Campania Get Ready for the Season, susținută de Canon în perioada 13 martie – 2 aprilie  2017, vine cu două evenimente gratuite dedicate, pe 17 și 21 martie. Ne vom întâlni la F64 cu Cristian Vasile, într-o discuție despre obiectivele gamei Canon L, dar și cu George Stan, care ne pregătește patru strategii în fotografia de nuntă, cu Canon DSLR.

Știm că v-am făcut curioși și vreți detalii, așa că haideți să le luăm pe rând:

De la fisheye la supertele – performanțele obiectivelor Canon L, cu Cristian Vasile

prezentari gratuite

Vineri, 17 martie, de la 19:00 la 21:00, sunteți așteptați la primul eveniment din cadrul campaniei Get Ready for the Season , alături de Cristian Vasile (Igu).

Vom purta o discuție despre „exploatarea” corectă a obiectivelor Canon din gama L. Cristian ne va aduce exemple din portofoliul său, dar și o serie de tips and tricks, într-o prezentare cu și despre imagini din zona de portret, landscape, wildlife, sport, urban, produs, macro, nocturn, design interior sau fotoreportaj, urmată  apoi de o sesiune Q&A.

Locurile s-au ocupat, dar evenimentul va fi transmis LIVE, în site și YouTube F64. Nu îl ratați!


4 strategii în fotografia de nuntă, cu Canon DSLR și George Stan

 
Canon

“Anii ce mai frumoși ai vieții tale sunt aceia în care decizi că problemele tale îți aparțin…îți dai seama că tu îți controlezi propriul destin” – Albert Ellis

Marți, 21 martie, de la 19:00 la 21:00, va avea loc cel de-al doilea eveniment din cadrul campaniei Get Ready for the Season, alături de George Stan.

Vom aborda alături de George patru strategii în fotografia de nuntă, care să îi ajute pe cei care fotografiază nunți în evoluția lor de specialisți în domeniul fotografiei. Printre altele, vorbim despre motivație și viziune în fotografie. De asemenea, vom avea în vedere și o serie de puncte forte ale gamei DSLR de la Canon. cum ar fi și tehnologia Dual Pixel Autofocus, având în vedere că, așa cum spune George, „În ziua evenimentului suntem doar rezultatul amestecului dintre viziunea noastră, aparatul nostru de încredere și momentele din jurul nostru.”.

Locurile s-au ocupat, dar evenimentul va fi transmis LIVE, în site și YouTube F64. Nu îl ratați!

Și nu uitați că prin campania Get Ready for the Season veți beneficia și de o serie de reduceri la o gama destul de la largă de produse Canon.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Mai sunt locuri disponibile?

    • Buna, Cornel. Mai sunt locuri la prezentarea lui George Stan. Pe Cristian Vasile il poti urmari online, vom transmite LIVE prezentarea. Te asteptam cu drag!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.