LUMIX GH5 – 5 ani garanție și activarea funcției V-Log

Postat de: F64 F64

O ofertă extraordinară îi așteaptă pe toți cei care comandă Lumix GH5 înainte de lansarea lui oficială în magazine: un certificat de garanție pentru 5 ani și un cod unic pentru activarea funcției V-Log!

Oferta este valabilă în perioada 15 februarie – 20 martie 2017.

Panasonic anunță disponibilitatea pentru precomandă a celei mai noi și mai uimitoare camere foto ale sale: Lumix GH5. Până la momentul prezenței acesteia în magazine, pasionații de fotografie pot deveni astfel primii utilizatori ai Lumix GH5 beneficiind, totodată, de două avantaje semnificative: 5 ani garanție și activarea funcției V-Log.

Pentru a lansa precomanda, doritorii trebuie să se adreseze magazinelor participante la promoție pentru înregistrarea ei. Apoi, trebuie să acceseze site-ul campaniei și să completeze formularul, atașând și dovada înregistrării precomenzii primită de la magazin. După înregistrare, acesta va fi contactat de către magazinul ales în momentul în care camera Lumix GH5 va fi disponibilă pentru livrare, pentru finalizarea vânzării..

După validarea finală, cumpărătorul va primi un cerficat de garanție pentru 5 ani precum și un cod unic pentru activarea funcției V Log.

Printre magazinele participante se află și F64.

Prin intermediul codului primit (pachetul de upgrade DMW-SFU1), utilizatorii vor putea activa funcția de înregistrare video V-Log. Codul de upgrade activează totodată și funcția LUT (Look Up Table), astfel încât utilizatorii pot și viziona direct pe cameră materialul video înregistrat cu funcția V-Log.

În aceelași timp, utilizatorii vor beneficia de garanția extinsă de 5 ani de la data cumpărării, cu trei ani mai mult decât perioada de garanție standard.

LUMIX GH5 – următorul nivel de calitate pentru înregistrări video și fotografie.

În ciuda tuturor opiniilor despre ce poate realiza o cameră mirrorless, seria Lumix GH a reușit să devină, de la bun început, un punct de referință. Înglobând o serie de caracteristici inovative și un grad ridicat de performanță într-un design de mici dimensiuni, noua LUMIX GH5 deschide ușa unei noi etape în cultura fotografică și cinematografică.

Oferta este valabilă în perioada 15 februarie – 20 martie 2017.

test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top