LUMIX GH5 – 5 ani garanție și activarea funcției V-Log

O ofertă extraordinară îi așteaptă pe toți cei care comandă Lumix GH5 înainte de lansarea lui oficială în magazine: un certificat de garanție pentru 5 ani și un cod unic pentru activarea funcției V-Log!

Oferta este valabilă în perioada 15 februarie – 20 martie 2017.

Panasonic anunță disponibilitatea pentru precomandă a celei mai noi și mai uimitoare camere foto ale sale: Lumix GH5. Până la momentul prezenței acesteia în magazine, pasionații de fotografie pot deveni astfel primii utilizatori ai Lumix GH5 beneficiind, totodată, de două avantaje semnificative: 5 ani garanție și activarea funcției V-Log.

Pentru a lansa precomanda, doritorii trebuie să se adreseze magazinelor participante la promoție pentru înregistrarea ei. Apoi, trebuie să acceseze site-ul campaniei și să completeze formularul, atașând și dovada înregistrării precomenzii primită de la magazin. După înregistrare, acesta va fi contactat de către magazinul ales în momentul în care camera Lumix GH5 va fi disponibilă pentru livrare, pentru finalizarea vânzării..

După validarea finală, cumpărătorul va primi un cerficat de garanție pentru 5 ani precum și un cod unic pentru activarea funcției V Log.

Printre magazinele participante se află și F64.

Prin intermediul codului primit (pachetul de upgrade DMW-SFU1), utilizatorii vor putea activa funcția de înregistrare video V-Log. Codul de upgrade activează totodată și funcția LUT (Look Up Table), astfel încât utilizatorii pot și viziona direct pe cameră materialul video înregistrat cu funcția V-Log.

În aceelași timp, utilizatorii vor beneficia de garanția extinsă de 5 ani de la data cumpărării, cu trei ani mai mult decât perioada de garanție standard.

LUMIX GH5 – următorul nivel de calitate pentru înregistrări video și fotografie.

În ciuda tuturor opiniilor despre ce poate realiza o cameră mirrorless, seria Lumix GH a reușit să devină, de la bun început, un punct de referință. Înglobând o serie de caracteristici inovative și un grad ridicat de performanță într-un design de mici dimensiuni, noua LUMIX GH5 deschide ușa unei noi etape în cultura fotografică și cinematografică.

Oferta este valabilă în perioada 15 februarie – 20 martie 2017.

[products ids=125030171]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.