CANON 800D

Canon lansează noile aparate DSLR – 77D și 800D

Canon adaugă astăzi două aparate foto DSLR noi în familia EOS – modelele EOS 77D şi EOS 800D. Combinând cele mai bune tehnologii de imagistică din domeniu, un senzor APS-C CMOS de 24,2 megapixeli şi un procesor DIGIC 7, aparatul foto EOS 77D asigură performanţă la cel mai înalt nivel şi control total. Este ideal dacă dorești să-ți îmbunătățești kit-ul dar şi aptitudinile în domeniul fotografierii, în timp ce modelul EOS 800D este aparatul foto ideal cu care să te bucuri de prima experienţă DSLR. Împreună cu aparatele foto, Canon prezintă EF-S 18-55mm f/4-5,6 IS STMcel mai mic  obiectiv DSLR de kit neretractabil din intervalul de distanţe focale din care face parte – precum şi Telecomanda BR-E1, perfectă pentru capturi de la o distanţă de până la 5 m.

Calitate, detalii şi viteză

Având aceeaşi tehnologie de senzor de care a beneficiat modelul de referinţă EOS 80D şi dotat cu cel mai nou procesor Canon – DIGIC 7 – ambele aparate foto surprind scene de o calitate impresionantă, cu detalii mai bogate, în acelaşi timp fiind suficient de rapide pentru a oferi o imagine extrem de clară. Ne mândrim cu cea mai rapidă funcţie de autofocalizare din lume atunci când aparatul foto este utilizat în modul Live View  la o viteză uimitoare de 0,03 secunde. Aceste aparate foto asigură o precizie fără cusur şi au capacitatea de a surprinde uşor subiecte în mişcare la o rată de şase cadre pe secundă.

Pentru fotografii în condiţii de luminozitate scăzută, făcute de la răsărit până la apus, aparatele foto îți permit fotografierea cu ISO cu valoare de până la 25.600 – valoare care poate fi extinsă până la 51.200 – putând astfel surprinde fiecare scenă fără efort. Pentru a realiza fotografii, orice detaliu poate face diferenţa, iar cu focalizarea automată cu 45 de puncte AF de tip încrucişat aparatul foto focalizează rapid, urmăreşte clar obiectele care se deplasează şi surprinde imagini de o claritate fără cusur. Ambele aparate foto conţin, de asemenea, un senzor RGB de 7560 de pixeli cu măsurare RGB+IR pentru a detecta detaliile fine, precum tonurile pielii şi pentru a oferi o expunere corectă.

canon
Canon 77D

Experimentează o parte din Hollywood

Poți surprinde detaliile şi mişcarea la un nivel excepţional în filme şi în fotografii, surprinzând subiecte care se deplasează rapid cu ajutorul Filmării Full HD 60p şi HDR. Fie că este vorba despre scene de safari, scene sport sau scene însorite la plajă, Dual Pixel CMOS AF urmăreşte subiectele pe măsură ce acestea se deplasează, făcând focalizarea în mod discret pentru a putea obţine rezultate profesioniste. Pentru a realiza filme din mers, stabilizatorul de imagine digital pe 5 axe atenuează mişcările aparatului atunci când realizezi filme ţinând aparatul în mână.

Pentru a te ajuta să personalizezi aparatul foto, EOS 77D oferă control total, prin intermediul celor două discuri pentru control cu ajutorul cărora poți regla setări precum diafragma sau timpul de expunere, iar cu ajutorul ecranului LCD poți vedea fiecare setare. Pentru fotografii mai puţin experimentaţi, interfaţa ghidată a aparatului foto EOS 800D te va învăţa cum să folosești setările aparatului foto în timp ce fotografiezi, transformându-ți modul de fotografiere şi ajutându-te să îl îmbunătăţești.

Fotografiază, conectează, partajează

NFC şi Wi-Fi îți permit să partajezi foarte simplu imagini şi filme către dispozitive inteligente compatibile sau către Canon Connect Station CS100, înainte de a le edita şi de a le partaja cu întreaga lume. Asigurând o conexiune constantă, Bluetooth îți permite să pornești aparatul şi să căuți printre fotografii, fără să trebuiască să scoți aparatul foto din geantă sau să îl folosești de la distanţă printr-un dispozitiv inteligent sau cu ajutorul Telecomenzii BR-E1.

Extinde-ți intervalul de fotografiere

Noul obiectiv EF-S 18-55mm f/4-5,6 IS STM este obiectivul ideal cu care să începi să folosești un DSLR, dar la fel de bine acesta poate completa un DSLR universal cu capacitatea lui de a surprinde o gamă largă de fotografii. De la peisaje la portrete, este cel mai mic1 din gama sa. Obiectivul este dotat cu un Stabilizator de imagine echivalent 4-stop, pentru fotografii clare în condiţii de luminozitate scăzută sau la zoom maxim, cu o diafragmă circulară cu 7 lamele pentru obţinerea efectului bokeh la fotografierea portretelor. Pentru scene video, Servo AF cu STM aproape silenţios este ideal pentru focalizare fără zgomot de fundal.

canon
Canon 18-55mm

Caracteristici principale EOS 77D:

  • Comenzi intuitive
  • Rezoluţie de 24,2 megapixeli
  • Focalizare automată uşor de folosit cu 45 de puncte AF de tip cruce
  • Control Bluetooth wireless şi partajare cu dispozitive inteligente
  • Dual Pixel CMOS AF pentru focalizare discretă, rapidă şi clară la realizarea clipurilor video

Caracteristici principale EOS 800D:

  • Imagini de calitate de la un DSLR cu senzor de dimensiune APS-C de 24,2 megapixeli
  • Vizor optic şi ecran tactil rabatabil
  • Partajare uşoară wireless a imaginilor cu dispozitive inteligente
  • Sistem AF cu 45 puncte de tip cruce şi cea mai rapidă focalizare automată din lume2 în modul live view
  • Funcţie de filmare clară Full-HD, uşor de folosit

Caracteristici principale EF-S 18-55mm f/4-5,6 IS STM

  • Interval de zoom versatil de 18-55mm
  • Lungime de 61,8 mm şi greutate de doar 215g
  • Stabilizator de imagine echivalent 4 stop
  • Motor de focalizare STM
  • Calitate excelentă a imaginii

Caracteristici principale Telecomandă BR-E1:

  • Conectivitate Bluetooth
  • Perimetru de utilizare de 5m din toate direcţiile
  • Comenzi uşor de reperat
  • Surprindeţi imagini şi filme
  • Comenzi de focalizare şi zoom

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.