Expoziție Forona dedicată muntelui, în Brașov

Postat de: F64 F64

Organizația fotografilor de natură din România – Forona și Canon, te așteaptă să vezi o expoziție dedicată muntelui ce va fi expusă în Piața Sfatului din Brașov în cadrul Alpin Film Festival, cu sprijinul Primăriei Brașov, Muzeului Județean de Istorie și Agenției Metropolitane Brașov.

Expoziția constă în 38 de fotografii expuse în format mare, de 100x70cm. Printurile au fost realizate pe un Canon Océ Arizona 6170XTS. O caracteristică importantă este că panourile sunt iluminate și pot fi văzute în condiții optime chiar și pe timp de noapte. Fiind în aer liber a fost musai o adaptare pentru vreme și locație.

Fotografii care expun sunt: Alexandru Preoteasa, Bela Simon, Costas Dumitrescu, Cristian Goga, Dan Dinu, Dorin Bofan, Florentina Tîlvîc, Horia Bogdan, Laurent Lefevre, Remus Munteanu, Șerban Sîmbotelecan, Zoltan Nagy și Zsolt Andras Szabo.

Expoziția “Muntele” va fi deschisă între 23-30 ianuarie 2017 și reunește peisaje montane și faună, atât din România cât și din alte țări, având în vedere că nu toți fotografii sunt români.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, pe data de 25 ianuarie de la ora 17, când vei avea ocazia să îi cunoști pe unii dintre fotografii care expun și să afli mai multe despre organizația noastră și diversele sale implicări pe piața foto legate de fotografia de natură și zonele naturale din țară, cât și despre viitoare idei de proiecte și alte lucruri interesante.

Forona a fost înființată în anul 2015 și reunește unii dintre cei mai cunoscuți fotografi de peisaj de la noi din țară. Organizația își propune promovarea fotografiei de natură și conservarea zonelor naturale prin implicarea membrilor în proiecte ce vizează arta fotografică și protecția mediului. Un alt aspect important este legat de o conduită – etica în fotografia de natură, pe care membrii Forona își propun să o respecte și să o promoveze.

Mai multe informații despre membrii actuali și despre înscrierea în organizație găsești aici.

Te așteptăm!

Vezi ce alte expoziții interesante a mai promovat F64.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top