IXUS 185

CES 2017: Surprinde clipa cu noile compacte Canon

Canon a lansat ieri în cadrul CES 2017, trei noi aparate de fotografiat compacte care te vor ajuta să surprinzi orice moment spontan, şi anume, elegantele modele subţiri IXUS 185 şi IXUS 190 precum şi mini-aparatul bridge cu superzoom, PowerShot SX430 IS. Noile modele IXUS sunt cele mai subţiri din gama lor, perfecte dacă vrei să ai întotdeauna un aparat foto la îndemână oriunde mergi, care să facă fotografii de o calitate uimitoare. Modelul PowerShot SX430 IS este dotat cu un zoom foarte mare, de 45x, fiind perfect pentru familiile care vor un aparat foto care să le aducă mai aproape de toate momentele speciale, care vor putea fi revăzute oricând.
ces
IXUS 190

Puterea dată de calitate şi zoom, la tine în buzunar

Fiecare model nou surprinde momentele la o calitate impresionantă de 20 de megapixeli, precum şi filme în format HD de 720p, având zoom optic puternic ce îți oferă libertatea de a te apropia de detalii. Modelul IXUS 185 are un zoom optic de 8x iar modelul IXUS 190 este dotat cu un zoom optic de 10x care se retrag în carcase şi sunt atât de compacte încât pot fi ţinute într-un buzunar sau într-o geantă, în timp ce ZoomPlus digital dublează intervalul de zoom, ideal pentru realizarea acelor fotografii dificile în care încerci să păstrezi rezoluţia la valoare maximă. Pentru scene aflate la foarte mare distanţă, modelul PowerShot SX430 IS cu al său impresionant zoom optic de 45x, te plasează în centrul acţiunii, în timp ce ZoomPlus 90x te duce şi mai aproape.

 

Pentru a te ajuta să surprinzi fiecare prieten, rudă sau scenă în cea mai bună lumină, noua funcţie Easy Auto a modelelor IXUS selectează automat cele mai bune setări pentru tine şi blochează butoanele pentru a te ajuta să eviţi apăsarea acestora din greşeală. Pentru şi mai multă uşurinţă, Auto Zoom selectează în mod inteligent cea mai bună încadrare pentru fotografii şi filme, toate în funcţie de numărul de persoane din fotografie.
La fiecare acţionare a butonului declanşator, Stabilizatorul de Imagine Inteligent Canon contribuie la obţinerea unor imagini clare, cu neclarităţi minime. Opt moduri se adaptează constant la scena care este suprinsă în momentul respectiv, când folosești un trepied pentru panoramare,  când fotografiezi un copil alergând, în timp ce Dynamic IS asigură calitatea atunci când realizezi filme.

Creează, distribuie şi reamintește-ți

ces
SX430 IS BK

O noutate pentru aceste modele proaspăt lansate este butonul Dată, care adaugă data şi ora pe fiecare imagine, ca un memento vizual pentru fiecare moment special pe care l-ai surprins. Au trecut zilele de editări îndelungi şi încărcări lente; poți partaja cu uşurinţă fotografiile ocazionale direct pe reţelele sociale, datorită funcţiei Wi-Fi inclusă sau în cazul modelelor IXUS 190 şi PowerShot SX430 IS, prin alăturarea aparatului foto şi a telefonului, pentru a realiza o conexiune wireless automată, datorită Dynamic NFC.

Caracteristici principale IXUS 190:

  • Concentrează-te pe stil cu acest IXUS ultrasubţire şi uşor de utilizat
  • Rezultate de calitate înaltă pentru cele mai bune momente suprinse
  • Conectivitate perfectă pentru partajare şi fotografiere de la distanţă
  • Creativ şi uşor printr-o simplă încadrare şi fotografiere
  • Filme HD superbe la atingerea unui buton
compacta ces
IXUS 185

Caracteristici principale IXUS 185:

  • Aparatul foto IXUS, simplu şi compact, care poate fi ţinut în buzunar
  • Rezultate excepţionale pentru cele mai bune momente surprinse
  • Este suficient să încadrezi şi să fotografiezi, pentru cele mai frumoase rezultate obţinute uşor 
  • Distrează-te cu moduri creative, uşor de utilizat
  • Filme HD superbe la atingerea unui buton

Caracteristici principale PowerShot SX430 IS:

  • Zoom mare pe care vei vrea să îl foloseşti cu fiecare ocazie
  • Rezultate superbe pentru cele mai frumoase momente
  • Conectivitate perfectă pentru partajare uşoară
  • Încadrare şi fotografiere fără efort
  • Filme HD superbe la atingerea unui buton

[products ids=125033094,125033091,125033089]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.