LEGRIA HF 86

CES 2017: Înregistrează și partajează cu noile LEGRIA HF

Ieri, în cadrul CES 2017, Canon a prezintat o gamă reinventată de camere video din seria LEGRIA HF, odată cu lansarea modelelor LEGRIA HF R806, LEGRIA HF R86 şi LEGRIA HF R88. Gama actualizată de camere video asigură o utilizare simplă a produselor şi filmare la calitate HD pentru familii dar şi pentru cei care doresc să surpindă momente deosebite, păstrând funcţiile modelelor anterioare dar adăugând alte funcţii de control mai creative, inclusiv efecte flexibile de înregistrare lentă şi rapidă, capacitate crescută de filmare în condiţii de luminozitate scăzută pentru a putea realiza filme clare şi pline de culoare, produsele beneficiind, de asemenea, şi de carcase cu finisaje noi.

Funcţii creative cu ajutorul celei mai bune tehnologii din domeniu

Fiecare dintre camerele video îți oferă acum posibilitatea de a schimba ratele de cadru în timp ce filmezi, datorită noilor efecte „Flexibil“ de înregistrare lentă şi rapidă. Fie că încetinești mişcarea în momentul în care cineva stinge lumânările de pe un tort sau alegei o mişcare mai rapidă atunci când cineva drag cade în apă, poţi adăuga foarte uşor efecte comice sau dramatice filmării. Pentru a te asigura că videoclipurile arată natural şi sunt bine iluminate, modul Prioritate evidenţiere este susţinut de funcţia îmbunătăţită de Corecţie iluminare, care poate fi acum selectată direct în timp ce filmezi. Combinarea celor două setări ajută camera video să analizeze scena, pentru a se asigura că au fost surprinse toate detaliile, iar contrastul dintre părţile luminate şi cele mai întunecate este mai intens, chiar şi în scenele mai luminoase.
ces
LEGRIA 806
Pentru a te ajuta să accesezi uşor orice setare, ecranul tactil colorat, de înaltă rezoluţie, de 7,5 cm îți asigură accesul la o interfaţă uşor de utilizat, în timp ce funcţia de scenă Automată te scuteşte de orice grijă, schimbând în mod inteligent setările pentru tine. Dotate cu baterii cu o durată de viaţă extinsă, aceste camere video realizează filmări lungi, iar modelele LEGRIA HF R86 şi LEGRIA HF R88 beneficiază de memorie integrată, ceea ce îți permite să realizaţi filmări de durată şi mai mare.

 

Întreaga serie LEGRIA HF este dotată cu remarcabilul sistem IS Inteligent cu stabilizare pe 5 axe, care ajută la eliminarea oricărei urme de tremur al camerei, chiar şi la valori mai mari ale distanţei focale. Fie că surprinzi primii paşi ai copilului tău sau distracţia într-o zi însorită de vacanţă, clipul video nu va fi afectat de niciun tremur în timp ce te grăbești să surprinzi acţiunea. Permite detaliilor din depărtare să se apropie cu ajutorul zoom-ului optic de 32x şi al impresionantului zoom avansat de 57x şi folosește cu încredere funcţia Asistenţă la încadrarea cu zoom automat, pentru a te asigura că nu ratezi nicio imagine. Pentru sunet care dă viaţă clipurilor video, funcţia Selectarea scenei audio asigură setarea optimă pentru orice scenă, pentru a putea obţine sunet de înaltă calitate.
De asemenea, modelul LEGRIA HF R88 este dotat cu adaptorul pentru obiectiv grandangular WA-H43 pentru a asigura un unghi de acoperire şi mai mare, ideal pentru situaţiile în care filmezi într-un spaţiu restrâns sau atunci când dorești să surprinzi un peisaj excepţional.

Conectivitate îmbunătăţită

ces
LEGRIA HF 86

Funcţiile de conectivitate ale noii game LEGRIA HF îți permit să partajezi clipurile video extrem de repede. Atât modelul LEGRIA HF R86 cât şi LEGRIA HF R88 sunt dotate cu Wi-Fi încorporat şi Dynamic NFC, iar acum sunt complet compatibile cu Aplicaţia Canon Camera Connect şi Staţia Canon Connect CS100. Modelul LEGRIA HF R806 este compatibil cu cardurile FlashAir pentru o serie de funcţii conectate.

Caracteristici principale LEGRIA HF R806

  • Full HD, Zoom avansat 57x
  • IS inteligent optic
  • Acceptă carduri FlashAir
  • Înregistrare cu mişcare lentă şi rapidă

Caracteristici principale LEGRIA HF R86

  • Full HD, Zoom avansat 57x
  • IS inteligent optic
  • Wi-Fi & NFC, memorie internă 16GB
  • Acumulator cu durată de viaţă mare

Caracteristici principale LEGRIA HF R88

ces
LEGRIA HF 88
  • Full HD, Zoom avansat 57x, adaptor obiectiv grandangular
  • IS inteligent optic
  • Wi-Fi & NFC, memorie internă 16GB
  • Acumulator cu durată de viaţă mare

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.