3 motive pentru a participa la workshop-ul lui Denio Rigacci

Postat de: F64 F64

Poate ca ai aflat deja, sau poate ca nu.  De la inceputul lui 2016, F64 organizeaza alaturi de Denio Rigacci un workshop dedicat fotografiei de stoc de tip culinar, intitulat “Cum sa castigi din Photostock. Aplicatii practice – Fotografia culinara.”

Daca despre Denio Rigacci am povestit si aflat mai multe din acest interviu, astazi vorbim in special despre workshop si iti dam cel putin 3 motive pentru a nu rata acest curs.

Eu recomand participarea la acest  workshop deoarece fotografia stock este modul cel mai bun de a castiga din vanzarile fotografiilor noastre.
Pentru a ajunge sa castige, fotografii trebuie sa stie care sunt cele mai importante agentii de photostock si criteriile dupa care sa-si aleaga agentiile cu care vor lucra,  sa cunoasca si sa invete cum sa utilizeze echipamentele fotografice profesionale pe care piata le pune la dispozitie (blitz-uri si accesorii, aparate foto, obiective etc.), sa descopere ce anume cauta clientii , care sunt tendintele fotografice, subiectele , stilurile fotografice s.a.m.d. (Denio Rigacci)

Agentiile de photostock detin milioane de fotografii, de aceea este foarte important ca fotografii sa-si construiasca o strategie comerciala pe care sa o adopte pentru a se face cunoscuti in cel mai scurt timp posibil, pentru a vinde fotografiile si pentru a castiga. In cele 2 zile de curs, Denio Rigacci va dezbate toate aceste detalii importante.