ALIMENTAŢI-VĂ SPIRITUL CREATIV CU NOUL D5600, CONECTAT ÎN MOD CONSTANT

Amsterdam, Olanda, 10 noiembrie 2016: Nikon îşi extinde gama de aparate foto compatibile cu SnapBridge, de această dată cu D5600, un DSLR inspirator în format DX, destinat celor care doresc să exploreze lumea creativă a fotografierii. Indiferent dacă vă jucaţi cu umbrele când soarele este sus pe cer sau filmaţi din unghiuri mai neobişnuite, noul Nikon D5600 este un aparat foto care dă forţă noilor idei.

Nikon D5600

Calitatea imaginii reprezintă totul, iar senzorul de imagine mare, în format DX, de 24,2 megapixeli al aparatului foto D5600 captează cu precizie texturi fine şi reproduce fotografiile şi filmele cu detalii foarte clare. Intervalul ISO de 100–25600 şi sensibilitatea ISO extinsă, de 6400 în modul Peisaj de noapte, asigură gestionarea cu uşurinţă a scenelor slab iluminate şi a condiţiilor de iluminare dificilă. Graţie aplicaţiei SnapBridge de la Nikon, utilizatorii pot să sincronizeze automat fotografiile cu cele dintr-un dispozitiv inteligent, pe măsură ce fotografiază, apoi să partajeze pe moment rezultatele care îi inspiră pe privitori. Cu D5600, SnapBridge vă permite, de asemenea, să utilizaţi dispozitivul inteligent conectat pentru a fotografia de la distanţă prin intermediul funcţiei Wi-Fi încorporate a aparatului foto. În timpul fotografierii prin vizor, funcţia „Fn la atingere” îmbunătăţită oferă o alternativă intuitivă la utilizarea selectorului de comandă sau a selectorului multiplu: acum fotografii pot să opereze comanda de Sensibilitate automată, precum şi selectarea punctului de focalizare sau reglarea altor setări importante, prin intermediul ecranului tactil de mari dimensiuni. Iar bara de avansare a cadrelor, moştenită de la aparatele foto profesionale D5 şi D500 de la Nikon, vă permite să derulaţi rapid prin imagini în modul de redare. Pentru cineaşti, noua funcţie Filmare secvenţială (moştenită de la aparatele foto DSLR performante de la Nikon), simplifică transformarea scenelor cu mişcare lentă în secvenţe dramatice de mare viteză.

Jordi Brinkman, manager de produs la Nikon Europe, declară: „Noul aparat foto D5600 este perfect pentru persoanele care fotografiază cu telefonul inteligent şi doresc să-şi extindă abilităţile fotografice, pentru ca apoi să partajeze lucrările creative cu ceilalţi. Ecranul tactil cu unghi variabil, care răspunde cu fidelitate la comenzi şi vizorul optic vă oferă libertatea absolută de a înregistra lumea aşa cum o vedeţi. Graţie puternicei tehnologii imagistice de la Nikon, fiecare fotografie va merita să fie partajată, iar aplicaţia SnapBridge simplifică acest lucru.”

REZUMATUL CARACTERISTICILOR CHEIE

  • Calitatea imaginii DSLR de la Nikon: senzorul de imagine mare, în format DX, de 24,2 megapixeli, intervalul ISO larg, de 100-25600 şi sistemul de procesare a imaginii EXPEED 4 se combină pentru a furniza imagini uimitoare şi detalii incredibile – chiar şi în situaţii cu lumină scăzută.
  • SnapBridge: utilizează tehnologia Bluetooth low energy, pentru a permite aparatului foto D5600 să menţină o conexiune constantă, cu consum redus de energie, cu un telefon inteligent sau o tabletă. Sincronizaţi şi partajaţi imaginile de calitate DSLR din mers, prin intermediul conexiunii Bluetooth. Transferaţi simplu filmele sau utilizaţi un dispozitiv inteligent pentru a fotografia de la distanţă prin intermediul funcţiei Wi-Fi încorporate a aparatului foto.
  • Ecran tactil cu unghi variabil: LCD mare, de 8,1 cm (3,2 inci), cu unghi de vizualizare larg şi rezoluţie înaltă, de 1.037.000 puncte.
  • Vizor optic: acoperire a cadrului de aprox. 95% şi magnificare de aprox. 0,82x
  • Precizie AF: nu rataţi nimic, graţie sistemului de focalizare automată de mare precizie în 39 de puncte, cu nouă senzori de tip cruce în centru, precum şi fotografierii continue la viteze de până la 5 fps.
  • Filme care merită partajate: înregistraţi videoclipuri Full HD cursive şi fin detaliate, la cadenţe de cadre de până la 50p/60p.
  • Pregătit pentru călătorie: corpul cântăreşte doar 415 g (aproximativ) şi dispune de un mâner adânc, pentru o prindere stabilă şi foarte confortabilă.
  • Sistem extensibil: compatibil cu o gamă largă de obiective NIKKOR şi dispozitive Speedlight de la Nikon, precum şi cu microfonul stereo ME-1 şi microfonul fără fir ME-W1 de la Nikon.
  • Kituri: aparatul foto D5600 este disponibil cu mai multe opţiuni de kit. Kitul cu două obiective cu zoom şi VR este excepţional de versatil şi este indicat pentru orice idei fotografice, de la imagini unice de călătorie, până la acţiuni înregistrate de la distanţă. Include aparatul foto D5600, obiectivul cu zoom pentru unghi larg AF-P DX NIKKOR 18-55mm VR şi teleobiectivul cu zoom AF-P DX NIKKOR 70-300mm VR. Obiectivele AF-P NIKKOR sunt o alegere perfectă pentru cei pasionaţi de filme, deoarece aceste obiective focalizează rapid şi silenţios, permiţând obţinerea unor segmente video în care zgomotul mecanismelor este practic imperceptibil.
  • Wi-Fi® este marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance.
  • Marca verbală şi logourile Bluetooth sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către compania Nikon şi companiile afiliate acesteia este sub licenţă.
  • Fără baterie/card SD
  • Compatibilitate pentru partajare: aplicaţia SnapBridge de la Nikon trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte de a-l putea utiliza în combinaţie cu acest aparat foto.

Cerinţele aplicaţiei SnapBridge:

  • Android 5.0 sau o versiune ulterioară
  • Un dispozitiv cu Bluetooth 4.0 sau cu o versiune ulterioară

[products ids=125031678]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Am achiziționat acest aparat pentru street photography și travel. Ce trebuie știut din start este că sunt doar câteva modele de telefon cu care aparatul poate fi împerecheat prin snapbridge. Cu Lenovo vibeS1 și android 6.0 nu a mers. Încerc să mă bucur numai de calitatea fotografiilor deocamdată.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!