Obiective Sigma – 85mm, 12-24mm Art și 500mm f/4 Sport

Una dintre cele mai mari si mai asteptate lansari de la Photokina din acest an, este seria de obiective Sigma Art: 85mm f/1.4, 12-24mm f/4 , dar si 500mm f/4 Sport din gama Global Vision.
In Romania, aceste obiective vor ajunge in luna noiembrie, iar preturile estimative sunt: 85mm la 5.399 RON, 12-24mm la 7,199 RON.
12-24mm f/4 Ar
Obiectivul de 12-24 mm reprezinta varianta “imbunatatita” al celui pe care Sigma il avea deja in gama, inainte de introducerea conceptului de Global Vision si este foarte bun pentru amatorii sau fotografii care prefera focalele wide. Fiind compatibil full frame, modelul nou vine si cu un motor de focus mai performant si lentile asferice, pentru a reduce distors-ul, flare-ul si probabil vignetarea mult prea puternica a vechiului model.
obiective sigma
85mm f/1.4 Art este obiectivul cel mai vanat de fanii brandului si din tot ceea ce a scos Sigma pana acum. Acesta este ideal pentru portrete, are in dotare un motor de focalizare rapid si silentios (tip HSM), o formula optica noua special conceputa pentru o mai mare claritate a imaginii si un bokeh cat mai imbietor.

Ultimul, Sigma 500mm f/4 DG OS HSM din gama Sport, cel lansat aseara de niponi, vine cu o diafragma electronica, slot pentru filtre intre montura si o formula optica ce include doua elemente FLD si una SLD, impreuna cu un sistem de stabilizare care functioneaza in doua moduri diferite si optimizat pentru shooting-uri si surprinderea unor cadre in miscare. Designul este realizat dintr-un aliaj de magneziu cu o carcasa din aluminiu, pentru a-i creste rezistenta la apei si la praf. Asemeni primului obiectiv, va fi disponibil in Romania incepand cu luna noiembrie, la un pret estimativ de 5900 euro.
Este important de mentionat faptul ca aceste 3 obiective vor putea fi achizitionate cu monturi diferite: Canon, Nikon sau Sigma si vor fi compatibile cu Sigma USB Dock.
 
[products ids=125030159,125030160,125030161,125030162,125030163,125030164]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.