Panasonic LUMIX GH5 anuntat la Photokina 2016

Postat de: F64 F64

Panasonic anunță dezvoltarea primului DSLM din lume prevăzut cu funcția de înregistrare video 4K 60p/50p și cu funcția 6K PHOTO

Panasonic anunță astăzi modelul LUMIX GH5, prima2 cameră din lume Mirrorless (DSLM) care poate înregistra imagini video de înaltă precizie, fluide la rezoluția 4K 60p/50p și care poate reproduce fidel imagini video3 4K 4:2:2 pe 10 biți. Această cameră premium va oferi performanțe excepționale fotografilor și realizatorilor de filme profesioniști, precum și realizatorilor semiprofesioniști de fotografii /materiale video.

Noul LUMIX GH5 este programat să intre pe piață în prima jumătate a anului 2017 și va fi prevăzută cu noua funcție „6K PHOTO” dezvoltată de Panasonic – extragerea de imagini statice, de aproximativ 18 megapixeli dintr-o imagine video cu definiție extrem de înaltă și cu o rezoluție de aproximativ 9 ori mai ridicată decât Full HD. În plus, o fotografie 4K echivalentă cu aproximativ 8 megapixeli poate fi extrasă dintr-o înregistrare video la 60 fps.

De asemenea, Panasonic anunță o noua gamă de obiective LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0.

Aceste anunțuri demonstrează consecvența și implicarea companiei Panasonic în satisfacerea dorințelor clienților și în crearea unor noi tehnologii în fotografiere și filmare, prin dezvoltarea unor produse și funcții de o nouă generație.

Angajament față de inovare

Camera LUMIX GH5 le va permite persoanelor creative să își transpună ușor în practică viziunea și confirmă angajamentul companiei Panasonic de a dezvolta produse și funcții unice, pentru a răspunde noilor cerințe în realizarea fotografiilor și în producția de filme.

Panasonic și-a luat angajamentul să dezvolte camere digitale inovatoare sub sloganul „Creăm o nouă cultură foto în era digitală”. Compania a introdus pe piață prima cameră DSLM din lume, DMC-G1, în anul 20084, iar modelul următor, DMC-GH1, a efectuat prima înregistrare video Full HD din lume în anul 20095.

Tehnologie video 4K flexibilă, care oferă libertate și ușurință în utilizare

Camera LUMIX DMC-GH4 a fost apreciată de numeroși critici după lansarea din anul 2014 și a fost prima cameră care a efectuat o înregistrare video 4K la 30p/25p6. Bazată pe succesul modelului precedent, LUMIX GH5 va fi prima cameră care vă va oferi o nouă lume: 4K 60p/50p și 4K 30p cu 4:2:2 10-bit.

Capacitatea de înregistrare video 4K excepțională va fi oferită împreună cu un design ușor, compact, creat pentru videografii care vor să se deplaseze cu această cameră oriunde și să filmeze în orice locație. Prin  performanțele unice de înregistrare video ale camerei LUMIX GH5, Panasonic are ca obiectiv poziționarea pe cele mai înal nivel din industria producătoare de filme.

GH5

Atingem noi culmi cu fotografii excepționale

Camera LUMIX GH5 va dezvolta semnificativ funcția 4K PHOTO convențională cu noul mod 6K PHOTO, care va permite obținerea unei fotografii  dintr-o imagine video cu definiție extrem de înaltă (material video 4:3 sau 3:2) cu o rezoluție de aproximativ 9 ori mai ridicată decât formatul Full HD.

Silențioasă și discretă, prevăzută cu funcția de focalizare rapidă pentru surprinderea momentelor unice, camera LUMIX GH5 le va permite fotografilor să înregistreze frecvență a cadrelor ridicată, într-un interval de o  lungă durată și de mare viteză. De asemenea, momentele spreciale pot fi salvate sub forma unor fotografii frumoase, cu o rezoluție mai ridicată, care este adecvată imprimării unor imagini cu o dimensiune mai mare, rezoluția crescând semnificativ, de la 8 megapixeli (4K PHOTO) la 18 megapixeli (6K PHOTO).

Noua gamă de obiective LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0

Camera LUMIX GH5 va fi anunțată în cadrul târgului Photokina 2016 împreună cu noua gamă de obiective LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0. Având performanțe optice înalte și o dimensiune compactă, seria de obiective LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 va include trei noi obiective: unul cu zoom standard de 12-60 mm, un superangular de 8-18 mm și un teleobiectiv de 50-200 mm. Toate aceste obiectivele vor fi prezentate ca exponate la standul Panasonic.

Aici puteţi afla mai multe despre Panasonic.

foto: ZonaIT.TV


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top