Noul Olympus PEN E-PL8 – design cu linii fluide și conectivitate

Gama Olympus PEN se extinde din această toamnă cu noul model, PEN E-PL8, care îmbină liniile elegante cu funcţii potrivite pentru abilitățile fără cusur ale persoanelor pasionate de domeniul digital, de modă și noutăţi.
Noua formă și aspectul cu finisaj din piele adăuga o notă de eleganţă ţinutelor, în timp ce tehnologia Olympus permite realizarea de fotografii şi video de înaltă calitate pentru mediile de socializare.
PEN E PL8
Are un corp metalic și obiective interschimbabile, este ușor și compact pentru a se încadra cu ușurință într-o geantă de dimensiuni reduse. LCD-ul, care se poate rabata în jos, este ideal pentru autoportrete, oferind acces touch-screen la controalele cheie, inclusiv pentru declanșare / înregistrare, la cursorul de expunere și Filtrele Art. Fotografiile și clipurile video pot fi editate în aparatul de fotografiat, poate fi adăugată muzică sau alte efecte, apoi combinate într-un singur fișier pentru încărcare prin Wi-Fi de pe un smartphone compatibil cu ajutorul aplicaţiei gratuite OI.Share.
Modelul Olympus PEN E-PL8 va fi disponibil începând cu luna octombrie 2016, în culorile alb pur, negru, cu detalii argintii sau „vintage brown”. Body-ul cântăreşte doar 326 de grame.
PEN E PL8
Puncte cheie
Prin introducerea liniei de accesorii de modă în luna decembrie 2015, Olympus a devenit primul producător de camere care a creat accesorii de înaltă calitate pentru camerele foto, concepute special pentru persoanele care solicitau un anumit stil. Modelul Olympus E-PL8 se va potrivi cu și mai multe accesorii noi. Combinația de linii simple, culori asortate, precum și finisajul cu aspect de piele şi metal tranformă Olympus PEN într-un accesoriu de modă în sine.
Design excepţional

Designul rotunjit al modelului PEN este impresionant din orice unghi. Pe partea din față sunt reliefate cuvintele Olympus PEN, în culorile auriu sau argintiu și atrage privirea spre grip-ul minimalist. Rezultatul este un aparat de fotografiat care poate fi cu încredere transportat sau utilizat, cu orice ocazie, un alt avantaj al sistemului Micro Four Thirds.
PEN E PL8
Selfie cu o simplă atingere

Modul Selfie se activează automat atunci când ecranul este rabatat în jos, oferind acces cu o singură atingere la controalele cheie, fără grija de a bloca imaginea. Cadrul va fi iluminat corect, cu detalii precise, chiar și atunci când sunt realizate fotografii împotriva luminii strălucitoare pe timp de noapte. Lentilele cu zoom comută automat la un unghi larg, precum și la o gamă de opțiuni one-touch care apar pe ecranul LCD, inclusiv e-Portrait, intervalul de fotografiere, Filtrele Art şi efectele speciale pentru filmare.
Filmări realizate cu uşurinţă

Realizarea filmelor în cameră este ușoară și distractivă cu E-PL8. Se pot înregistra clipuri video în rafale scurte, salva în “My clips”, apoi se pot lipi pentru a realiza un film de prezentare cu o coloană sonoră și filtre artistice. De exemplu, efectul Old Film adaugă în mod aleatoriu zgomot de imagine pentru a crea un aspect retro.
PEN E-PL8
Conectivitate Wi-Fi

Noul model E-PL8 se poate conecta rapid la un smartphone prin Wi-Fi și aplicaţia gratuită OI.Share, astfel încât camera foto să poată fi controlată de pe telefon, de la distanţă, și pozele să poată fi încărcate pe website-urile de socializare.
Obiective şi accesorii

E-PL8 este compatibil cu gama de obiective M.ZUIKO în continuă dezvoltare, precum şi cu gama de accesorii elegante, care oferă o paletă largă de curele, curele de mână sau genţi diferite, pentru fiecare stil și gust.
PEN E-PL8
Verificaţi website-ul pentru cele mai noi accesorii.
Specificațiile produselor pot fi modificate fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați website-ul Olympus pentru cele mai noi specificaţii.


[products ids=125030096,125030097,125030098]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.