Fotografiile câștigătoare Sony World Photography Awards 2016 ajung la București

Sony World Photography Awards (SWPA) 2016, cea mai mare competiție de fotografie la nivel mondial, aduce la București o selecție a celor mai bune fotografii premiate în 2016.
Acestea vor fi expuse în perioada 12-20 septembrie la Teatrul National București, în cadrul Bucharest Photofest, organizat de Grupul Filos.
Anul acesta, printre fotografiile expuse se numără și cea a fotografei Cristina Venedict (34 de ani), care a câștigat premiul ”Romania National Award” în cadrul Sony World Photography Awards 2016. Fotografia câștigătoare, ”În profunzime”, este portretul unei tinere actrițe, realizat în studioul Cristinei Venedict. De asemenea, pasionații de fotografie vor putea admira în cadrul expoziției și alte fotografii premiate si finaliste din întreaga lume.

sony world photography awards
The model in the photo is a young actress, her name is Ada Lupu. The picture was taken in my studio on 14 april 2015 in Botosani, Romania.

Programul ”National Awards” recunoaște și premiază cea mai bună fotografie realizată de un fotograf local și se desfășoară în 60 de țări din întreaga lume, adresându-se tuturor categoriilor de fotografi.
”Sony World Photography Awards” premiază și recunoaște cele mai bune fotografii contemporane din lume, realizate în ultimul an. SWPA se adresează tuturor categoriilor de fotografi și include patru competiții distincte: Professional; Open; Youth și Student.
În luna iunie a acestui an au început înscrierile pentru Sony World Photography Awards – ediția 2017, organizată de World Photography Organisation și care anul viitor va aniversa cea de-a zecea ediție.

Pe lângă competițiile Professional, Open, Youth și Student Focus, o altă miză este identificarea celui mai bun fotograf din România. Mult succes tuturor 🙂

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *